Fudbal

Vladimir Stojković se izvinio Srbima

Reprezentativac Srbije Vladimir Stojković izvinio se naciji zbog nepromišljene izjave po završetku 158. vječitog derbija, kada je rekao da ga je sramota što je Srbin i da će se sjutradan odreći pasoša svoje zemlje.

Golman Partizana je nakon duela u Humskoj bio žestoko razočaran odlukom sudije Danila Grujića da prizna sporni gol Ričmonda Boaćija.

“Iskoristio bih priliku da se iskreno iz srca izvinim svakom Srbinu. Zvuči kontradiktorno da sam to izjavio ja koji se po sto puta dnevno prekrstim. Moja poruka nije imala političku notu. Jednostavno, jedna sudijska odluka me je dovela do toga da kažem nešto zbog čega me je sada sramota. Od 77. minuta sam samo pričao sa saigračima i prijateljima iza gola, novinarima. Samo sam o tome mislio. Mogao sam da primim gol. I dan-danas tražim dokaz i tražiću ga dok sam živ”, rekao je Stojković gostujući u emisiji “Amidži šou” na TV Pink.

Zatim je nastavio u istom tonu…

“Ubijeđen sam 80, 90, ma čak i 100 odsto da nije bio gol. Spreman sam da se izvinim ako griješim, ali sam siguran da nije bio gol.”

Utakmica je završena podjelom plijena (1:1), a gol za Partizan djelo je Rikarda Gomeša.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
nemamime
Gost
nemamime

aoooo. ubijeđen je 80, pa 90 pa 100%, ali izviniće se ako griješi!!!! A onda mu izleti da se krsti 100 puta dnevno. Ovo je za bolnicu.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Što se mene tiče nije se morao ni izvinjavati. Isto tako svejedno mi je i što je izjavio da ga je sramota što je Srbin. Ovako nešto postoji samo na brdovitom Balkanu. Pa šta Alex Jones piše o Amerikancima, šta Noam Chomsky piše o istim tim Amerikancima, šta David Duke piše o crncima i drugim obojenima u Americi, šta Malkolm… Više »

Bella
Gost
Bella

Jeste braco ali on je fudbaler ne gleda on dalje od toga.

anonymous
Gost
anonymous

“Iskoristio bih priliku da se iskreno iz srca izvinim svakom Srbinu. Zvuči kontradiktorno da sam to izjavio ja koji se po sto puta dnevno prekrstim.” Sto je ovdje kontradiktorno? Sto se on kao Srbin izvinjava?! Ili sto je on kao Srbin u situaciji da mora da se izvinjava?! Ili to sto se krsti po 100 puta dnevno je simbol srpstva… Više »

SRB
Gost
SRB

je li vratio pasoš?

Kotor
Gost
Kotor

Takvi su srbi. Dans Crnogorac sjutra srbin, pa onda opet prodaš srpstvo…i tako u krug. Nikad vjere u srbina!

Krsto
Gost
Krsto

Nikad vjere u psa i Turčina. Ne izvrći narodne poslovice

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ovo nas interesuje..pisite nam svaki dan sto srbijanski nogometasi rade..uzivamo na srbijanskom portalu…

Gost
Gost
Gost

Budaletina

PG-TG
Gost
PG-TG

logično…srbin

Send this to a friend