Fudbal

Vrijeme za prvi trijumf na Trešnjici

foto: Iva Mandić

Zeta je čak šest kola bila bez pobjede. Tim iz Golubovaca igrao je dobar fudbal protiv OFK Titograd ostavio je dobar utisak, protiv Budućnosti i Rudara gotovo je nevjerovatno što sve nijesu iskoristili napadači ovog tima.

“Najteže je igrati unaprijed dobijene utakmice. Mornar, bez obzira na to što se nalazi na začelju tabele, ima nekoliko kvalitetnih fudbalera koji dugi niz godina igraju Prvu ligu. Uz to, imaju novog trenera, a to gotovo uvijek daje novu energiju timu”, oprezan je vezista Zete Goran Milojko.

Mornar je, takođe, znao da na nekoliko utakmica ostavi dobar utisak remi protiv šampiona, remi sa Rudarom, ali su Barani bez pobjede i dalje na začelju. U timu Zete dobro su se spremili za današnji meč, a nekadašnji prvotimac Grblja ima jasan recept za uspjeh u ovoj utakmici.

“Smatram da ako otvorimo meč kako treba, neće biti problema”, dodao je Milojko.

“Šok terapija” u Baru u prvom meču nije donijela rezultat Mornar je nakon promjene trenera i mini pauze u prvenstvu poražen i u Tuzima od lidera, ekipe OFK Titograd. Priliku da popravi utisak ima danas u Golubovcima protiv Zete.

“Očekuje nas novo teško gostovanje. Zeta je pobjedom u Nikšiću protiv Sutjeske pokazala da ima dobru ekipu, pa smo svjesni da nas čeka neugodno gostovanje. Međutim, radimo dobro i želimo da izbjegnemo novi poraz”, kazao je Ivan Ivanović, ofanzivac Mornara.

Mornar će pokušati da protiv Zete konačno otvori pozitivnu seriju, a s obzirom na poziciju i rezultate, jasno je da bi za ekipu sa “Topolice” i bod bio uspjeh. Za nas je najvažnije da ostanemo neporaženi, da napravimo reakciju i da krenemo u bolji ritam.

“Zeta ima dosta iskusnih igrača, neće biti lako, posebno jer igraju pred svojim navijačima. Ali, velikom željom i borbenošću nastojaćemo da ostvarimo što bolji rezultat”, naglasio je Ivanović.

Send this to a friend