Fudbal

Vrijeme za slavlje pod Goricom

foto: FK Budućnost

Budućnost ima bolji učinak u gostima, ali večeras želi da vrati pobjednički duh pod Goricu nakon dva vezana remija pred svojim navijačima, ,,plavi sa maksimalnim ambicijama dočekuju Rudar, u nadi da će smanjiti zaostatak za liderom koji trenutno bježi tri boda.

Vezista Draško Božović najavljuje dobru igru i trijumf nad Pljevljacima.

“Nakon pauze upisali smo izuzetno važna tri boda u Radanovićima i očekujem da nam ta pobjeda bude vjetar u leđa za naredne mečeve. Vjerujem da ćemo odigrati kvalitetetnu utakmicu i savladati Rudar, iako znam danas čeka težak posao”, rekao je nekadašnji reprezentativac, povratnik u matični klub, koji nastavlja:

“U goste nam dolazi ekipa koja zna da igra i tradicionalno dobro prolazi na našem stadionu. Respektujemo protivnika, ali mislim da u krajnjem mnogo toga zavisi od nas. Kao i uvijek, idemo na pobjedu, a obaveza je u tome veća što smo u prethodna đva meča pod Goricom remizirali sa Lovćenom i Petrovcem. Očekujem da to prekinemo i započnemo pobjednički kontinuitet”, ističe iskusni fudbaler sredine terena.

Uoči dolaska u Podgoricu, Rudar se nije proslavio sa rezultatima tek sedam bodova iz isto toliko utakmica, uz samo jednu pobjedu u prvenstvu.

Kapiten Milija Golubović ističe da igra nije sporna, ali i da su na učinak, pored slabe realizacije, uticale još neke stvari koje su pogodile ekipu.

“Nije moje da komentarišem suđenje, ali činjenica je da su nas mnogo koštale neke sudijske greške. Posljednja se dogodila u Petrovcu, gdje nam nije dosuđen čist penal pri vodstvu domaćina od 2:1. To je nešto što nas je destabilizovalo, ali pokušaćemo što prije da se priključimo vrhu tabele. Želimo u Evropu i od toga nećemo odustati”, kaže mladi reprezentativac.

Rudar bi ovog puta bio zadovoljan i bodom, jer naredna dva meča igra pod Golubinjom.

“Sve sem poraza je prihvatljivo protiv Budućnosti. Očekuju nas dvije utakmice u Pljevljima i sa sedam bodova bismo prišli vodećim ekipama. Imamo plan, ali treba da ga realizujemo. Biće teško, ali vjerujemo u sebe poručio je vezista Rudara koji može da igra i na poziciji štopera. Gosti su juče doputovali u glavni grad kako bi odmornih nogu izašli na megdan Budućnosti. Nijesu, međutim, kompletni. Fale nam Đalović i Sekulić zbog kartona. Imamo problema sa sastavom, ali kada utakmica krene svi ćemo se boriti do kraja”, zaključio je Golubović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dusko
Gost
Dusko

Evo da possljem treci podle tri dsna😂😂😂

Čarli Braun
Gost
Čarli Braun

Ne mogu psihički da se spremim za utakmicu đe se igra samo kroz sredinu, đa napadači 3 puta taknu loptu za 90 min. i đe se uputi 5 šuteva na obije strane. Niko ne igra napadački, sa visokim presingom, za gol više.. jednostavno, nisu ekipe fizički spremne za takav ritam.. Da mi je viđeti najboljih 11 iz CG lige da… Više »

Dusko
Gost
Dusko

Kolika je zainteresovanost za cg fudbal
Tacno jedan komenter

Send this to a friend