Fudbal

Vučić: Srbija kandidat za domaćina fudbalskog Mundijala

Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se njegova zemlja kandidovati za organizaciju Svjetskog prvenstva 2030. godine.

Zajedničku kandidaturu sa Srbijom podnijeće Rumunija, Bugarska i Grčka.

Istakao je da je to ideja premijera Grčke Aleksisa Ciprasa, kao i da je to dogovoreno na sastanku sa kolegama iz Bugarske i Rumunije, Bojkom Birosovim i Vjorikom Danćilom.

“Nama je šansa što je Meksiko kao jedna od Latinoameričkih zemalja već dobila 2026.godinu. U svakom slučaju, gdje god da bude, na Balkanu ili u Argentini, Paragvaju, Urugvaju, to će biti dobro Svjetsko prvenstvo”, rekao je Vučić.

Prvi čovjek Srbije najavio je i kandidaturu za prvenstvo Evrope 2028. godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milan
Gost
Milan

U Montenegro ne mogu da završe onu jednu tribinu na glavnom stadionu vec 15 godina a ne sto drugo. Sprdnja

Mario
Gost
Mario

2030 godine,znas li Vucicu dje ces ti biti tada i sto ces biti,a do te godine te ceka;Priznanje Kosova,brakorazvodnica sa tvojom majkom Rusijom i jos poneki uslov za dobijanje domacina tog mundijala.Snila baba sto joj milo bilo,govedo srbijansko.

Milan
Gost
Milan

A vi montenegrini možete da organizujete jedino mojkovacke ljetnje igre, bacanje kamena sa ramena Hahahha a cuti pogledaj ovu tvoju tugu od države prvo pa onda pljuj druge.

Terra nova
Gost
Terra nova

Što se sporta tiče, želim vam sve najbolje i volio bih da dobijete organizaciju svjtskog prvenstva u fudbalu.

Samo pitam..
Gost
Samo pitam..

A jel sa Kosovom ili bez?

Rade007
Gost
Rade007

Svaka čast Vučiću,ti se ne šališ. Mi ivamo nećemo dočekat ni stadion neki normalni.

Misko
Gost
Misko

A oni imaju? Kad si ti zadnji put bio na stadion, 71?

Rade007
Gost
Rade007

Bravo kreteni. Prvo Mario,ti ako ne uzmeš ljekove,nečeš dočekat ni sljedeću vijest na ovom portalu. U ostalom,nijesam rekao ništa što nije tačno. A ti Miško ,da po nekad izađeš iz kuće i da umjesto Parova gledaš utakmice,vidio bi kakvu infrastrukturu imaju Srbi u sportu. Bio sam na stadionu “Rajko Mitić”,znači to je rame uz rame sa Nou Kampom,Olimpikom,samo ima malo… Više »

Mario
Gost
Mario

ne ti Rade OO7,neces docekati iduce tresnje,a sto cemo mi “docekati”kao mala Drzava,ako Bog dade da se “oslobodimo”Srbijansje demagogije i fukarluka prema Crnoj Gori.Nazdravlje ti Rade OO7,i Bog ti bolju pamet dao.

Send this to a friend