Fudbal

Vučinić se prisjetio gola protiv Reala i poželio Džeku da ponovo isto

Italijani ne zaboravljaju Mirka Vučinića – ugledna Gazeta delo Sport objavila je intervju sa bivšim kapitenom crnogorske fudbalske reprezentacije, koji je prije deset godina srušio Real Madrid na Santijago Bernabeuu.

Vučinić je nastupao za Romu, a njegovim kasnim golom ekipa sa Olimpika je slavila sa 2:1 i plasirala se u osminu finala elitnog takmičenja.

“Imao sam sjajan osjećaj pred utakmicu prije 10 godina. Bio je to savršen meč, igran na stadionu na kojem je nastala istorija. Nisam mogao da tražim ništa bolje. Naravno, dok je bilo neriješeno osjećali smo da nismo u prednosti, ali bili smo snažni. Za mene je posebno bilo da postignem gol pred najvatrenijim navijačima Rome”, kazao je Mirko.

https://www.youtube.com/watch?v=haAGb0LV1oA&feature=youtu.be

Roma večeras gostuje trostrukom uzastopnom osvajaču Lige šampiona.

“Nadam se da će Roma imati isto iskustvo večeras, prerano je ipak suditi. Čak je i Juve prije par godina loše startovao, pa je osvojio skudeto. Bilo bi pogrešno izgubiti nadu. Meč protiv Reala bi zato mogao da bude prava prilika za iskupljenje”.

Vučinić je optimistički prognozirao da će Roma pobijediti golom Edina Džeka 1-0.

”Savjet kladioničarima. Srce Vučice će pobijediti. Džeko na Bernabeu ima sve ispravne karte da ponovi moju magičnu noć”, poželio je Nikšićanin svom nasljedniku u Romi.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Haha ajde jadan pokrij se ušima,ne znam odakle ti obraz da se oglašavaš u medijima. Real danas pobjeđuje 6:0,ako ne bude namještaljke.

Send this to a friend