Fudbal

Vukotić: Ne bavim se odlukom Disciplinske komisije, već terenom i ekipom

Epilog šampionske trke sada zavisi i od Disciplinske komisije FSCG koja treba da izrekne kaznu Budućnosti nakon prekida protiv Mladosti, u 67. minutu meča pod Goricom, pri vodstvu gostiju od 1:0.

Ukoliko aktuelnom lideru ne bude oduzet ni bod, a podgorički derbi bude registrovan služebnim rezultatom 3:0 u korist ,,romantičara“, što je najlogičnije i najrealnije jasno je da će Budućnost, Zeta i Mladost, tim redom, dočekati posljednje kolo prvenstva sa istim brojem bodova (54).

U tom slučaju, ,,plavima“ je potrebna pobjeda nad otpisanim Jedinstvom da u svakoj varijanti osvoje titulu.

“Ne bih zalazio u odluku Disciplinske komisije FSCG, to nije moj fah, bavim se terenom i ekipom. Mislim da će nam dovoljna kazna biti što pretpostavljam da ćemo izgubiti utakmicu protiv Mladosti rezultatom 3:0. Kakve će sankcije biti ne znam, ali se nadam da ćemo u posljednjem kolu odlučivati o tituli. Za to nam je potrebna pobjeda nad Jedinstvom. To je ono što prosto moramo da uradimo”, rekao je Miodrag Vukotić.

Sve je moglo, bolje reći moralo, da bude ranije završeno. Budućnost je bila toliko superiorna jesenas da se vjerovalo da će se na proljeće prošetati do titule.

Umjesto odavno da slave titulu, ,,plavi“ su lošom polusezonom dozvolili konkurentima da do završne runde vjeruju u trofej.

“Ne može da se izbriše jesenja polusezona u kojoj smo bili dominantni, igrali možda i najljepši fudbal u nezavisnoj državi. Ali, od drugog proljećnog kola, nakon pobjede nad Sutjeskom, sve je bilo za zaborav. Ista smo ekipa, isto radim, imali smo odlične pripreme, ali ovo što nam se dešava niko nije mogao da predvidi. Iskreno vjerujem da ćemo osvojiti titulu, jer je to, prije svega, u interesu kluba. Sa tim rješavamo mnogo stvari za ubuduće. Nakon toga uslijediće duboka analiza, moja lična kao trenera, a i kluba. Svi treba da izvučemo pouke, a vidjećemo šta i kako dalje”, ističe na kraju Vukotić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
realno
Gost
realno

Zeta je bez ikakvog razloga kaznjena sa cak 6 bodova. Da vidimo sad, titula Buducnosti bi bila apsolutno nezasluzena, sramotno igraju citave godine. Vukotic je uzasan trener.

KOMŠIJA
Gost
KOMŠIJA

Bice što ce bit. Kao što se predpostavlja. Čelik je ugašen kao fudbalski klub zbog dugova.I GLE ČUDA OPET NEKI ČELIK U DRUGOJ LIGI KAKO ISTO KAO BUDVANSKA RIVIJERA,OSNOVALI NOVI KLUB I UMJESTO DA SE TAKMIĆI U TREĆOJ LIGI ON DIREKTNO U DRUGU. PREDSJEDNIK TAKMIČARSKE KOMISIJE IZ NIKŠIĆA KO ČE KOGA NO SVOJ SVOGA A SAD BUDUĆNOST NE MOŽE DA… Više »

varga
Gost
varga

mogu samo da kazem da ce biti sramno da se ne oduzmu bodovi Buducnosti,kada znamo da je to bio slucaj sa ostalim ekipama zbog prekida utakmica

Bojan
Gost
Bojan

Da se ne lazemo, da je bilo koja druga ekipa u pitanju bio bi joj oduzet ne jedan vec izmedju 3 i 6 bodova kao sto je to vec bio slucaj. Ovako ce varvari biti nagradjeni za onakvo ponasanje. Sad je pravo vrijeme da se posalje poruka, ali mislim da do toga nece doci.

Avnoj
Gost
Avnoj

Okinuce Vas Jedinstvo kao 2006-te….

blok
Gost
blok

aj malo o povredama

mlatko
Gost
mlatko

2014.g. prekinuta utakmica zbog navijača Dečić-Zabjelo.Dečiću je oduzet bod zbog slabe organizacije utakmice.Iiste godine utakmica Zabjelo protiv Bratstava je prekinuta zbog divljanja navijača isto je Zabjelu oduzet bod zbog slabe organizacije utakmice.Zašto sada ne primjeniti istu tradiciju disciplinskog sudije kao nekada prema drugim klubovima.

Zdravko
Gost
Zdravko

Miki ljubavi,pozdrav od mene i Slavka!
Izdrzi sve pritiske!

Volimbuducnost
Gost
Volimbuducnost

Miki, klub te ne zasluzuje kao ni one četničine od varvara…bjezi jadan

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Sa ovakvom igrom i rezultatima zadnjih 15 kola ne zasluzujete titulu ni ti da budes trener

Send this to a friend