Fudbal

Vukotić: Tačno je, imamo rezultatsku krizu

Kiksevi Budućnosti smjenjuju se iz kola u kolo, ali se po pitanju trke za titulu ništa ne mijenja ,,plavi“ su vezali petu utakmicu bez pobjede, s tim što je juče i bod protiv Bokelja bio dovoljan da prednost na vrhu tabele naraste na osam bodova.

Slaba forma lidera prolazi nekažnjeno usljed manjka prave konkurencije, pa je i remi protiv Kotorana približio četu Miodraga Vukotića osvajanju trofeja. Igrao se četvrti minut sudijske nadoknade kada je Budućnost izbjegla poraz. Đalović je glavom spustio loptu za Nikača koji je doslovno u posljednjem napadu krunisao frontalnu ofanzivu domaćina.

Tako je kriza manje vidljiva. Podgoričani ne igraju dobro, ali ,,grabe“ ka tronu.

“Kriza? Tačno je, imamo rezultatsku krizu, ali za to postoje razlozi. Nastupili smo protiv Bokelja bez sedam igrača, imamo velikih problema zbog povreda, ali ne kukamo, ne tražimo alibi. I kada fali jedan fudbaler, to se osjeti kod velikih ekipa. Nama nedostaje mnogo više. Trudimo se da izvučemo maksimum. Momci koji su juče igrali dali su sve od sebe, a za sav trud, borbenost, zalaganje i htjenje nagrađeni su golom za izjednačenje u sudijskoj nadoknadi”, rekao je trener Budućnosti Miodrag Vukotić.

Ispušteni trijumf na najvećoj crnogorskoj areni u 94. minutu mogao bi da košta Kotorane ispadanja u niži rang.

“Bod protiv Budućnost je dobar, ali ne nam ne znači previše zbog drugih rezultata. Naši konkurenti nemilosrdno dobijaju utakmice i dva boda koja smo izgubili u samom finišu imaju ogromnu težinu. Ipak, nećemo se predavati. Vjerujemo do kraja. Borićemo se dok god ima šansi da sačuvamo prvoligaški status”, rekao je trener gostiju Slobodan Drašković.

Send this to a friend