Fudbal

Vukotić: Teška, ali zaslužena titula, Đalović: Navijači izvinite

foto: Iva Mandić

Trenera Budućnosti Miodraga Vukotića igrači su, nakon meča sa Jedinstvom, dok je davao izjavu na pres konferenciji, polili vodom, u znak slavlja. Ipak, nije ga previše ponijela euforija,realno je rezonovao o osvojenoj tituli.

“Teško, ali zasluženo. Titula znači i igračima i klubu i meni. Dvogodišnji period, otkad sam tu, završen je uspješno. Najvažnije je da je titula osvojena, ali iz svega ovoga treba da izvučemo pouke. Prvi ja, da mi se neke stvari više ne dešavaju”, kazao je Vukotić.

Prije nešto više od godinu, igrači i trener Budućnosti bili su heroji nakon utakmica u Evropi. Sada se kreće sa nule, ponovo…

“I prije tih utakmica sam vjerovao u njih, bio je to veoma težak period za klub, jer praktično nijesmo imali upravu. Vjerovao sam u njih i kada smo ušli u seriju loših rezultata. Bilo je tu dosta problema sa povredama, iako to ne smije biti izgovor za tu krizu dodao je Vukotić.

O njegovom statusu znače se više u narednom periodu.

“Ugovor mi ističe 1. jula. Kada se „ohlade glave”, sješćemo da razgovaramo” dodao je strateg Budućnosti.

Jedan od najboljih i najiskusnijih igrača Budućnsti Radomir Đalović uputio je izvinjenje navijačima „plavih” zbog loših rezultata u posljednje vrijeme.

“Izvinjavamo se svim navijačima, pravim navijačima Budućnosti. Znamo da moramo biti bolji i bićemo. Sada
moramo da budemo zajedno, da nastavimo progres u kojem se ovaj klub nalazi u posljednje dvije godine”, kazao je napadač Budućnosti.

Send this to a friend