Fudbal U21

Vukotić žali za pobjedom u Izraelu

Miodrag Vukotić žali što Crna Gora večeras nije slavila u Izraelu.

Naša mlada selekcija remizirala je sa domaćinom bez golova, a Vukotić smatra da je to lako mogla biti i pobjeda.

Ipak i bod je dobar.

“Rezultat za nas je mogao da bude bolji, jer smo u drugom poluvremenu imali nekoliko opasnih napada i dva promašena zicera Vukotića i Miličkovića. Ostaje žal zbog tih šansi, ali ovo je svakako pozitivan rezultat za nas, nakon tri vezana poraza. Moram reći da su igrači pokazali karakter zbog svega što se dešavalo, od dolaska ovdje bili smo pod velikim pritiskom, skoro tri sata smo danas putovali do stadiona, a utakmica je kasnila zbog svega toga”, istakao je selektor Vukotić.

Za četiri dana U-21 selekcija Crne Gore odigraće prijateljski meč sa Poljskom. Duel se igra na ,,DG areni“, sa početkom u 15 časova.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bibo
Gost
Bibo

Zali Boze ko sve dobija priliky da bude selektor I da unistava mlade igrace jer mi imamo talentovanu djecu, Ali ne mogu da se pravilno razvijaju jer u mladjim selekcijama igraju igraci preko veze.I krajni rezultat je sinoc utakmica A selekcije koja gubi 7-0 Sve je kristalno jasno. A vi novinari ne smijete ni da biate ni da pisete!!

Trener
Gost
Trener

Vukoticy zal postoji sto si dobio ovako talentovany generacijy koji si upropastio svoju neznanjem I cinjenjem menadzerima i kumovima.Sramota je sinoc kako ste igrali svi pozadi a Mali Krstovic sprda se naprijed vuce lopty Sam dribla I na kraju gubi lopty.Alo mali nije ti ovo Zeta,a trener ne smije rice da kaze.I jos nas zamajava kako zali za pobjedom.Ekipa Izraela… Više »

Boća
Gost
Boća

Evo i ja žalim i plačem,neutjesan sam

Da, da...
Gost
Da, da...

Žali za pobjedom, a nijesmo prelazili centar. Kome on to.

Jablanko
Gost
Jablanko

Vucite se kuci

Migo
Gost
Migo

Tragikomika ljudi nismo se vidjeli koji zal za bodom..

Send this to a friend