Fudbal Gradonačelnik se zahvalio prvom čovjeku plavih

Vuković i Mijač potpisalli ugovor o partnerstvu: Zalog za budućnost Budućnosti

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković, sa saradnicima, sastao se danas sa predsjednikom FK ‘’Budućnost” Veselinom Mijačem i rukovodstvom kluba.

Tom prilikom gradonačelnik je istakao da se izuzetno uspješna godina za Glavni grad završava potpisivanjem ugovora sa kompanijom Savana o strateškom partnerstvu na planu upravljanja FK “Budućnost” i da to definitivno predstavlja najbolji zalog za svijetlu budućnost kluba.

‘’Poslednji dan u godini koja je izuzetno uspješna za Glavni grad izuzetno odlučili smo da završimo svečani mprijemom za rukovodstvo FK ‘’Budućnost”, povodom potpisivanja novog ugovora o strateškom partnerstvu kompanije Savana i FK “Budućnost” narednih deset godina”, istakao je Vuković dodajući da je tu odluku usvojio lokalni parlament čime su se stvorile sve neophodne pretpostavke kako bi FK ‘’Budućnost’’ nastavilo da se razvija, i kako bi se, i u sportskom i svakom drugom smislu podglao ga na značajno viši nivo u toku naredne decenije.

Vuković je ocijenio da je Glavni grad izuzetno zadovoljan dosadašnjim iskustvom i saradnjom sa kompanijom Savana i uputio zahvalnost predsjedniku kompanije i predsjedniku FK‘’Budućnost’’ Veselinu Mijaču koji je pritekao u pomoć onda kada je bila najpotrebnija, odnosno kada je klub ostao bez sponzora i u finansijskim problemima.

Vuković je kazao da je reorganizacija FK ‘’Budučnost’’ već pokazala odlične rezultate.

‘’U prethodnih godinu i po dana uspjeli smo da konsolidujemo klub na svim nivoima i to se pozitivno odrazilo u vidu sportskih rezultata, a konačno imamo situaciju da je Budućnost dominantna u domaćem prvenstvu. Imali smo fantastičnu kampanju u Evropi, unazad nekoliko mjeseci, ali ono što mene najviše raduje kao gradonačelnika jeste ono što se dešava iza scene, odnosno jedna temeljna reorganizacija kluba i danas je zahvaljujući tome Budućnost nalik ozbiljnom sportskom klubu nego što je to bilo unazad dvije godine2, naglasio je gradonačelnik.

On je saopštio da ga posebno raduje što posle dužeg vremena FK ‘’Budučnost’ ima i jedan broj igrača u nacionalnoj selekciji, a najviše od svega raduje to što je omladinska škola kluba zaživjela u punom kapacitetu, zbog čega danas u prvom timu igra sve veći broj mladih igrača.

Predsjednik Fudbalskog kluba “Budućnost”, Veselin Mijač zahvalio je Glavnom gradu na ukazanom povjerenju, gradonačelniku Vukoviću i upravi kluba, ističući da će se truditi da u narednih deset godina zajednički urade sve najbolje u interesu kluba, izražavajući uvjerenje da će najbolje o tome govoriti budući uspjesi kluba i ostvareni rezultati.

Send this to a friend