Fudbal

Vuković primio osvajače duple krune: Ponosni smo na vaše rezultate

Fudbalski klub Budućnost u ovoj sezoni osvojio je duplu krunu, postavljeni su novi rekordi, ispisana je istorija u godini kada je klub proslavio 96. rođendan.

Tim povodom, gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković upriličio je prijem za upravu, stručni štab i igrače FK Budućnost i čestitao na izvanrednim rezultatima zbog kojih smo svi ponosni. Vuković je izuzetno ponosan na dosadašnji uspjeh FK „Budućnost“, posebno na sve veći broj talentovane djece koji su uveliko članovi seniorskog tima.

“Najuspješnija sezona je za nama, ali kao što sam kazao više od rezultata koji su evidentni, Budućnost je apsolutno dominantna u nacionalnim okvirima, nas u gradskoj upravi raduje i ono što se dešava iza scene, u reorganizaciji kluba i unapređenju poslovanja tog sistema u svim segmentima, unapređenju rada fudbalske škole i proizvodnje fubalskih talenata, o čemu svjedoči sastav ekipe i da posle dugo vremena imamo igrače nacionalnog A tima. Vrlo smo ponosni na ono što je FK „Budućnost“ učinio tokom ove godine i zahvalni predsjedniku Mijaču koji je u potpunosti posvećen svojim obavezama obezbjedio sve neophodne uslove igračima i stručnom štabu”, istakao je Vuković i podsjetio da je FK „Budućnost“ sinonim za Podgoricu te da se nada dobrom rezultata u Evropi.

“Fudbalski klub „Budućnost“ nije bilo kakav sportski klub, on je sinonim za Podgoricu i volio bih da uvijek na svakom mjestu budu svjesni te činjenice, a mi ćemo biti tu da pomognemo u maksimalnoj mjeri, kako bi klub možda već naredne sedmice napravio korak dalje u Evropu”, zaključio je Vuković.

Predsjednik FK “Budućnost” Veselin Mijač zahvalio je Glavnom gradu na dosadašnjoj podršci i izrazio uvjerenje da će FK „Budućnost“ nastaviti da niže uspjehe.

Send this to a friend