Fudbal

Zašto se Salah ne raduje golovima?

Legenda holandskog fudbala Rud Gulit izrazio je čuđenje ponašanjem napadača Liverpula Mohameda Salaha koji, po svim ocjenama, skromno proslavlja pogotke.

Salah je dva puta matirao Milana Borjana na meču Lige šampiona na “Enfildu”, ali mnogi su primijetili da reprezentativac Egipta ne proslavlja golove.

“Uopšte ne razumijem njegove reakcije. Šta to znači? Postigao je gol u Ligi šampiona, pa trebalo bi da bude srećan. Ne znam je li to neka njegova poruka? Mislim da bi trebalo da bude zadovoljan, jer nije postigao mnogo golova od početka sezone. Zato mi je njegova reakcija jako čudna”, rekao je Gulit koji sada radi kao stručni komentator na “beIN Sports”.

Čak je i trener Liverpula Jirgen Klop pričao o Salahovom neobično mirnom ponašanju prilikom postizanja golova.

“Mohamed je savršeno srećan, sve je u najboljem redu. Što se tiče njegove reakcije, bio je jako daleko od mene, tako da nisam mogao dobro da vidim njegov izraz lica. Primijetio sam da je bio srećan kada sam ga izvodio iz igre”, izjavio je Klop.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ta trane
Gost
Ta trane

A jest postignuće Zvezdi zabit gol.

Roz
Gost
Roz

Vjera mu nalaze skromnost

Ranko
Gost
Ranko

I ajmo sad zasto Salah ne proslavlja golove….

Dragan
Gost
Dragan

Skroman čovjek i u pobjedi i u porazu!

Istina
Gost
Istina

Covjek postuje rivala, i ne ponizava nikog svojim slavljem. Kako je narod cudan, ne valja kad se slavi, ne valja kad se ne slavi? Dokonluk

LSCG
Gost
LSCG

Kao bivsi clan CrveneZvezde,iz postovanja prema bivsim saigracima i upravi kluba..ne ispoljava emocije

logika
Gost
logika

zasto bi bilo cudno sto igrac ne trci ka muva bez glave po terenu, skace, prevrce se, skida dres, skace na ogradu od tribine i slicno? svaka cast ovom momku

Send this to a friend