Fudbal

Želimo da se poštuje lider, Budućnost će na terenu morati da pokaže da je bolja

foto: OFK Titograd

Trener OFK Titograda Igor Pamić rekao je da Budućnost ima tradiciju u odnosu na njegov tim, ali da će to morati da dokaže na terenu.

“Romantičari” na stadion pod Goricom dolaze kao lideri sa bodom više od predstojećeg rivala.

“Radimo neprestano, a da li dobro radimo pokazaće sjutrašnja utakmica. Ono što treba istaći jeste da je Budućnost u boljem ritmu, a to sugerišu njihovi rezultati. Mi nismo uspjeli zadržati pobjednički ritam sa kojim smo započeli sezonu. Još uvijek smo prvi, ne znam da li ćemo biti od sjutra. Mi prihvatamo da Budućnost ima bolje igrače, da su tradicionalno bolji klub, ali to će morati dokazati sjutra na terenu“, rekao je Pamić.

Hrvatski stručnjak ističe da će njegov tim pokušati da u derbiju pokaže da nije slučajno na vrhu tabele.

“Želimo da se poštuje lider crnogorskog šampionata. Ne potjenjujemo nikoga, ali mi smo i dalje lideri. Mi izlazimo u ovaj derbi, derbi Podgorice, derbi za lidersku poziciju, da se borimo, nadigravamo i pokažemo da smo sa razlogom ostvarili ove rezultate“.

Vezista OFK Titograda Jovan Nikolić kaže da plasman na tabeli jasno pokazuje kvalitet tima sa Starog aerodroma.

„Nismo slučajno prvi na tabeli. Sjutra izlazimo da to i dokažemo. Spremni smo da se nadigravamo i da pobijedimo. To je ono o čemu razmišljamo. Jednostavno, mislim da je ovo prava ekipa, prava družina i da zajedno možemo mnogo da doguramo“, kazao je Nikolić.

OFK Titograd će na megdan Budućnosti izaći sjutra od 16 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograđani
Gost
Titograđani

Titograd je glavni u Podgorici!!

Send this to a friend