Fudbal 1.CFL

Zeta čeka razigrani Petrovac

Zeta i Petrovac su jedine ekipe u Telekom 1. CFL koje nemaju poraz otkad je sezona nastavljena poslije prinudne pauze usljed epidemije virusa kovid-19.

Da li će tako ostati i poslije međusobnog okršaja večeras na ,,Trešnjici”?

“Nadam se da će poslije našeg okršaja biti samo jedna takva ekipa i da ćemo to biti mi”,  rekao je trener ,,vukova” Dejan Roganović i pohvalno se izrazio o ,,nebo-plavima”.”

“Imaju nekoliko sjajnih pojedinaca, ekipa su koja ne žuri nigdje, zna svoj kvalitet i veoma je teško igrati protiv njih. Pokušaćemo da sprovedemo naše zamisli i vidjećemo za koliko će to biti dovoljno. Svako naredno kolo biće teže, jer je kalendar veoma naporan, posebno u narednom periodu kada temperature budu više. Sve ćemo uraditi da pobijedimo”, kazao je Roganović.

Nebo-plavi” u Zetu dolaze na krilima pobjede nad Komom, kojom su Zlatičanima odmakli devet bodova.

“Naravno da smo zadovoljni postignutim rezultatima. Nadamo se da ćemo nastaviti istim tempom do kraja prvenstva”, poručio je Mirza Đurđević.

Petrovac ne zna za pobjedu nad Zetom u tri susreta ove sezone – dva puta je bilo neriješeno (1:1, 2:2), jednom su slavili ,,vukovi” (2:0).

“Očekujem vrlo tešku utakmicu. Zeta je izuzetno dobra ekipa, nezgodan protivnik, sa ambicijom da zadrži četvrto mjesto. Ipak, i mi smo u dobroj formi, vjerujem u pobjedu i uradićemo sve da dođemo u šansu da se domognemo četvrtog mjesta”, dodao je Đurđević.

Send this to a friend