Fudbal

Zeta ne želi da se zaustavi

Serija Zete bez poraza traje od 29. avgusta već devet mečeva ne zna za neuspjeh, a primila je samo jedan gol.

U Telekom 1. CFL je nepobjediva sedam kola (pet pobjeda i dva remija), upisala je i dva trijumfa u Kupu. A poslije pet kola prvenstva imala je svega dva boda, sve je slutilo daje čeka teška borba za opstanak…

“Na početku sezone smo igrali dobro, ali rezultati to nijesu pratili. Konačno se sve poklopilo”, kaže kapiten Igor Vujačić.

“Devet mečeva smo bez poraza, a do toga nas je dovelo zajedništvo, htjenje, borba… Ostaje žal što smo u posljednjem meču, protiv Iskre, primili gol iz penala u četvrtom minutu nadoknade jer skoro dva mjeseca nijesmo bili savladani. Ali, ako je moralo to da se desi bolje što je sada, u meču u kojem smo prethodno dali dva gola i obezbijedili pobjedu.”

“Vukovima” prija pogled na tabelu na trećem su mjestu, sa pet bodova manje od Budućnosti, te tri od Titograda, sa kojim bi mogli da se izjednače ukoliko ga savladaju narednog vikenda na ,,Trešnjici”.

“Neugodna su ekipa, do prošlog kola prvoplasirana na tabeli. Imaju odlične pojedince, vidjeli smo u prvom meču da mogu da nas kazne iz jednog poteza. Međutim, u odličnoj smo formi i nema razloga da se bilo koga plašimo”, dodaje Vujačić.

Ukoliko savlada “romantičare”, a potom uradi isto na gostovanju Budućnosti, Zeta bi bila ravnopravan konkurent za vrh.

“Šest bodova iz duela sa podgoričkim timovima zvuči kao teška, ne i nerealna misija. Od početka sezone cilj nam je da na kraju budemo među ekipama koje će izaći u Evropu. Međutim, idemo korak po korak. Čvrsto smo na zemlji, radimo dobro i vjerujemo da ova veoma mlada ekipa može još bolje od onog što je dosada pokazala”, spušta loptu jedan od boljih štopera Telekom 1. CFL.

Trener Dragoljub Đuretić i njegovi igrači, u stvari, trenutno i ne razmišljaju toliko o prvenstvu. Sjutra ih čeka obaveza u Kupu i lijepa šansa da se domognu četvrtfinala na gostovanje Grblju idu sa kapitalom od 1:0.

“Potpuno smo posvećeni tom meču. Moramo da budemo strpljivi, kompaktni kao i do sada, a ne sumnjam da će u tom slučaju doći pozitivan rezultat. Vjerujem da ćemo nastaviti niz nepobjedivosti”, optimista je Vujačić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zeta Slavna
Gost
Zeta Slavna

Zeta pravoslavna…Daje srece pa da nam se ponovo vrati ime drzave slavne Balsica ZETE…Zivjela Zeta i njen casni Srbski narod koji je puno uradijo za cielo Srbstvo nase od 1990 pa na dalje.Dug zivot Radoici Kobcu i pozdrav iz R Srbske i svim Zecanima

Vojo
Gost
Vojo

Bravo zeco izrode

Send this to a friend