Fudbal

Zeta za nastavak serije dočekuje Rudar

foto: fscg.me

Pobjedničku seriju od četiri meča u prvenstvu Zeta je ,,ukrasila” trijumfom nad Grbljem (1:0) u prvom meču osmine finala Kupa.

Logično, na “Trešnjici” stanuje optimizam pred današnji duel sa Rudarom, kojem tim Dragoljuba Đuretića “bježi” tri boda.

“Igramo dobro, pobjeđujemo, puni smo samopouzdanja. Period u kojem rezultati nijesu pratili igru, definitivno je iza nas, sve je došlo na svoje mjesto i imamo čemu da se nadamo u nastavku prvenstva. Dokazali smo da nijesmo ekipa kojoj je limit borba za opstanak, ali ima još mnogo da se igra i moramo da ostanemo maksimalno fokusirani”, rekao je kapiten Zete Igor Vujačić.

Pobjednička serija Zete ne izaziva strah među fudbalerima Rudara, čiji ofanzivac Miloš Zečević vjeruje u pozitivan rezultat na Trešnjici.

Uslov je da ekipa iz Pljevalja ponovi izdanja iz prethodne dvije utakmice kada je savladala vodeći Titograd (3:1), a nakon toga remizirala protiv Budućnosti u prvom duelu osmine finala Kupa (0:0).

“Igre koje smo pokazali protiv Titograda i Budućnosti daju nam vjeru da i protiv Zete možemo do uspješnog rezultata. Mi smo tim koji vrijedi više od sredine tabele i očekujem da to potvrdimo do kraja jesenje polusezone. Falilo je sreće u nekim prethodnim mečevima, ali mnogo nam znači što smo prva ekipa koja je savladala lidera. Iskreno se nadam da ćemo i na Trešnj ici pokazati dobar fudbal i u krajnjem zadovoljni otići na pauzu” rekao je Miloš Zečević.

Send this to a friend