Fudbal "Bićemo kompetitivni protiv svih"

Zidan optimista nakon debakla

Zinedin Zidan nije očajavao nakon debakla protiv Atletiko Madrida.

Real je izgubio od gradskog rivala 7:3, međutim Zidan nije želio da gleda negativno na stvari iako je priznao da je tim potpuno podbacio.

“Bićemo motivisani kad sezone počne. Ne sumnjam u to. Sezona će biti dobra. Ne sumnjam u to”, rekao je nakon debakla Francuz i dodao:

“Užasno smo ušli u utakmicu i već nakon osam minuta imali smo dva gola minusa. Tu smo stali i teško se bilo vratiti. Nismo znali kako nešto promijeniti. U svakom segmentu igre nam je puno toga nedostajalo, najviše intenzitet potreban za igru protiv ovakvog protivnika. Nemojte misliti da igrači nisu svjesni onoga što se dogodilo, razočarani su, ali u njih imam povjerenje i znam da me neće iznevjeriti. Što se dogodilo, dogodilo se, nema potrebe gledati unatrag. Ovo je samo predsezonska utakmica i moramo ostati smireni. Odigrali smo loše, pogotovo na početku utakmice. Oni su bili bolji u svakom aspektu igre i to je to. Ne znam što bih više rekao.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
awetinja
Gost
awetinja

Ovom izjavom si se kandidovao za selektora našeg tima👍
Pa ako si voljan 👍

Gigi
Gost
Gigi

LUKA Jovic će ući u istoriju najveći promašaj transfera Reala.To je igrač za drugu ligu u nista više.

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Što napadaš Jovića? A šta je sa Azarom,Modrićem,Karvahalom,Kazemirom,Benzemom? Oni su kao igrali dobro? Jes kako da ne šlepali se uz Ronalda,zato smo ih videli prošle sezone.

Nije im lako...
Gost
Nije im lako...

Izjava ala Brna…

Send this to a friend