Fudbal

Zvezda bacila oko na Mijatovića

http://fk-buducnost.me/

Protiv Partizana, pod Goricom, će upisati drugi nastup u dresu Budućnosti, a to bi mogla da mu bude oproštajna utakmica u plavom taboru golman Milan Mijatović je na meti Crvene zvezde.

Reprezentativac Crne Gore je prije tačno 41 dan (8. juna) potpisao dvogodišnji ugovor sa Budućnošću poslije odlične sezone u Dečiću, ali bi ljubav “plavih” i 29-godišnjeg Pljevljaka mogla da bude kratkog daha. Crvena zvezda užurbano traži čuvara mreže nakon što je talentovani Filip Manojlović prodat Hetafeu (za 1.200.000 eura), a u konkurenciji Milana Borjana i Bojana Šaranova, Mijatović je najozbiljniji kandidat.

Problem u realizaciji transfera može da predstavlja obeštećenje koje će Budućnost sigurno da zahtjeva, kao i podatak da je naš reprezentativac već branio u Evropi. To Zvezdi ne odgovara…

Međutim, čelnici “crveno-bijelih” su opčinjeni kvalitetom golmana koji je oduševio javnost na utakmici Partizan Budućnost (2:0) u Beogradu, pa će uraditi sve da privole bivšeg čuvara mreže Rudara, Bokelja, iranskih Mes Kermana i Zob Ahana pod svoje skute.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
R. Srpska
Gost
R. Srpska

Laž.
CG nam n trebaju, kao ni ( namam se) mi njima.

Send this to a friend