Košarka

Barani priželjkuju titulu pred svojim navijačima

Da je Derek Nidam pogodio posljednji šut u trećoj utakmici finala plej-ofa protiv Budućnosti, košarkaši Mornara bi uveliko slavili titulu prvaka Crne Gore.

Na nesreću po Barane, Nidamov pokušaj završio je samo na obruču, pa se serija nastavlja u Topolici pri vođstvu Mornara 2-1 .

Nemanja Vranješ i Boris Bakić vjeruju da će u četvrtak uveče stići kruna više nego uspješne sezone.

„Ni po koju cijenu ne želimo da se vratimo u Podgoricu. Kao i svi u timu vjerujem da nećemo. Vjerujem da uz pomoć navijača možemo do još jedne pobjede nad ekipom Budućnosti, do titule, do prvog trofeja u istoriji kluba“, rekao je Vranješ za Sport Klub i nastavio:

„Znamo šta nas čeka, a čeka nas 40 minuta rata na terenu. Živimo za meč koji slijedi i jedva čekamo da počne. Nemamo strah od Budućnosti, pokazali smo da možemo da igramo protiv šampiona ABA lige, pobjeđivali smo Budućnost dosta puta ove sezone. Možemo još jednom, siguran sam u to“.

Na Vranješovu izjavu nadovezao se i Boris Bakić.

„Slažem se sa Nemanjom da nas očekuje rat na parketu, pakleno teška utakmica. Za Budućnost je ovaj meč biti ili ne biti, kao i prethodni. Mi imamo dvije prilike da stignemo do trona. Jednu smo propustili, drugu nećemo. Tačnije rečeno, uradićemo sve što je u našoj moći da seriju završimo u Baru i da zajedno sa našim navijačima proslavimo prvi trofej u istoriji kluba“, istakao je Bakić.

Sjutrašnja utakmica u Baru počeće u 21 čas.

L.Đ.

Send this to a friend