Košarka Mornar počeo pripreme za novu sezonu

Barani upalili motore, prvi cilj opstanak u ABA ligi

Košarkaši Mornara počeli su danas pripreme za, kako su je ljubitelji “kraljice igara” pod Rumijom već prozvali – adrenalinskom sezonom “Ponosa Bara“.

Na prozivci nije bilo Dereka Nidama, Milka Bjelice i Seada Šehovića koji se sa reprezentacijom pripremaju za predstojeći Mundobasket, kao ni Džejkoba Pulena koji stiže 23. avgusta i Daringtona Hobsona koji kasni zbog tehničkih problema.

Na prvom treningu pojavili su se povratnik Brendis Rejli Ros, pojačanja Mirza Begić i Damir Markota, starosjedioci Nemanja Vranješ, Uroš Luković, Vukota Pavić, Marko Mugoša, Ivan Jelenić, Radoje Vujošević i Lazar Pavićević, kao i više članova juniorskog tima Mornara koji će trenirati sa ekipom dok ne bude kompletirana.

Uoči prvog treninga igračima se prvi obratio šef stručnog štaba Mihailo Pavićević.

“Povjerenje na relaciji igrači-stručni štab mora biti uzajamno. U slučaju bilo kakvih problema, rješavaćemo zajedno u sali, nikako gurati pod tepih. Možemo da dovedemo 12 najboljih igrača, ali ako nema prave atmosfere onda nema rezultata. To je bila naša vodilja tokom prelaznog roka – dovesti dobre igrače sa kvalitetnim ljudskim osobinama”, rekao je strateg Barana.

Riječ je potom uzeo njegov brat i predsjednik kluba Đorđije Pavićević.

“Prvi cilj je opstanak u ABA ligi. Nikako ne možete da predvidite kako će se sezona odvijati, uostalom sve ekipe se ozbiljno pojačavaju. Čim prije ostvarimo taj cilj, onda možemo da podignemo ljestvicu na viši nivo. Težimo da stvorimo dobru atmosferu, da dvorana konstantno bude puna i nastojaćemo da sve bude u najboljem redu”, kazao je prvi čovjek crnogorskog vicešampiona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Niksic
Gost
Niksic

Kakvi foliranti,sa ovim timom opstanak,pi

Beee
Gost
Beee

Lijepo piše prvi cilj,a ako se poslože neke kockice i uz malo sreće može i titula

Send this to a friend