Košarka Povratak

Barović od januara na parketu

Najbitnije pojačanje Budućnost Voli mogla bi dobiti u prvim danima 2020. godine, kada centarsku liniju dopuni Filip Barović. Njegov oporavak najavio je trener Petar Mijović.

U pobjedi nad Igokeom 83:72, u subotu u gostima za šesti trijumf u ABA ligi, ,,plavi su sa uspjehom riješili jedan problem rana dva faula centra Hasana Martina, zbog čega starter nije igrao skoro cijelo prvo poluvrijeme. Oporavkom Barovića, ekipa našeg šampiona će moći još efikasnije da se suočava sa takvim scenarijima, pogotovo u duelima sa najjačim konkurentima u ABA ligi.

“Filip Barović je u trenažnom procesu sa našim kondicionim trenerom. Mi očekujemo da nakon Nove godine, dakle u prvim danima januara, on bude u treningu sa ekipom” objasnio je trener Petar Mijović.

Mijović je nakon meča u Laktašima imao dug razgovor sa igračima u svlačionici. Traži se još precizniji pristup za ekipu koja je uvjerena da ima prostor za napredak…

Strateg “plavih” nije želio da već sada fokus pažnje prebaci na derbi protiv Partizana u “Morači” u nedjelju. Ekipa se ne odriče šansi za Top 16 fazu Evrokupa, iako to ne garantuju ni pobjeda u sva tri preostala meča grupne faze…

“Pripremamo se dalje, za prvi naredni meč, a to je duel sa Arkom u Gdinji i u Poljskoj. Nadam se da ćemo biti spremni”, jasan je Mijović.

Konačno, Podgoričani su trenutno zasluženo na vrhu ABA lige. Uz utisak koji je vrlo bitan, da ekipa i dalje ima rezerve…

“Sve ono što smo pokazali u posljednjih mjesec dana, i u ABA i u Evrokupu i pored nekih nesrećnih poraza, je dokaz da ekipa ide nabolje. I mislim da možemo očekivati da ekipa nastavi da raste u narednom periodu” zaključio je Petar Mijović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vrati se, cekam
Gost
Vrati se, cekam

Boze sacuvaj..neka odmara jos koji mjesec slobodno

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Zatvorićemo reket definitivno ako dodje Serafan, jer Barović će moći da igra i pomaže ekipi na pravi način, a to je sa klupe.

Basketaš
Gost
Basketaš

Ako se vrati u formu kao pre povrede biće najbolje pijačanje

Marko996
Gost
Marko996

Cekam ja serafana a ovaj neka odmori svi znamo dobro njegove kvalitete

Delboj
Gost
Delboj

Ajmo laFe

Ivan Bulić
Gost
Ivan Bulić

Bićeš nam veliko pojačanje!
Čekamo te!

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

odmori ovu sezonu dako osvoje aba ligu

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

“Strasan” igrac, tzv. palina !!!

PG081
Gost
PG081

Ajde doktore cekamo te !!
Ne zaboravlja se sampionska sezona i tvoj doprinos

brko mali
Gost
brko mali

barovic je borac istao kao popovic, vazda ima zelje i gine za svaku loptu, uz ovog novog amerikanca bi trebalo da budemo i vise no konkurentni za osvajanje aba lige

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Barovic jeste borac i daje sve od sebe na terenu ali nazalost nije on igrac za neke vece domete.
Ukoliko Buducnost ima ambicije da se vrati u evroligu ( a mislim da ima ) mora dovesti jednog ozbiljnog
centra na poziciji 5 jer su tu najtanji izuzev fenomenalnog Martina koji nije klasicni centar .

Send this to a friend