Košarka

Bečić: Košarkaši napravili istorijski podvig

Predsjednik Demokra Aleksa Bečić, čestitao je kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore na osvajanju srebrnog odličja na  Evropskom prvenstvu.
“Sa ponosom čestitam! Biti drugi u Evropi zaista je veliki uspjeh i za mnogo veće i brojnije države od naše. Napravili ste istorijski podvig za crnogorsku košarku, pa se nadamo da će vaša medalja biti inspiracija i podsticaj za sve crnogorske sportiste i reprezentacije da pokušaju da slično ostvare. A zadali ste im veliki zadatak, ne samo svojim pobjedama, već i svojim držanjem i ponašanjem tokom i nakon njih”, rekao je Bečić.
Istakao je da ono što je krunisalo rezultat košarkaša jeste to što su ga postigli baš u Podgorici.
” Za taj rezultat ste se borili u veličanstvenoj atmosferi. Vi sportisti ste jedna od rijetkih svijetlih tačaka u posljednjih tri decenije, vi ste uzor zdravoj omladini, vi ste ti na koje bi svi roditeljeli željeli da se njihova djeca ugledaju. Zato vam još jednom od srca čestitam, uz uvjerenje da je ovo samo početak vaših blistavih karijera, da ćete imati sve uslove za rad, a onda uopšte nemam dilemu da ćete zaslužiti još mnogo čestitki”, rekao je Bečić.

Send this to a friend