Košarka

Bečić: Košarkaši napravili istorijski podvig

Predsjednik Demokra Aleksa Bečić, čestitao je kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore na osvajanju srebrnog odličja na  Evropskom prvenstvu.
“Sa ponosom čestitam! Biti drugi u Evropi zaista je veliki uspjeh i za mnogo veće i brojnije države od naše. Napravili ste istorijski podvig za crnogorsku košarku, pa se nadamo da će vaša medalja biti inspiracija i podsticaj za sve crnogorske sportiste i reprezentacije da pokušaju da slično ostvare. A zadali ste im veliki zadatak, ne samo svojim pobjedama, već i svojim držanjem i ponašanjem tokom i nakon njih”, rekao je Bečić.
Istakao je da ono što je krunisalo rezultat košarkaša jeste to što su ga postigli baš u Podgorici.
” Za taj rezultat ste se borili u veličanstvenoj atmosferi. Vi sportisti ste jedna od rijetkih svijetlih tačaka u posljednjih tri decenije, vi ste uzor zdravoj omladini, vi ste ti na koje bi svi roditeljeli željeli da se njihova djeca ugledaju. Zato vam još jednom od srca čestitam, uz uvjerenje da je ovo samo početak vaših blistavih karijera, da ćete imati sve uslove za rad, a onda uopšte nemam dilemu da ćete zaslužiti još mnogo čestitki”, rekao je Bečić.
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
z d
Gost
z d

Na koje je košarkaše mislio, Crnogorske ili Srpske

VITNI VOREN
Gost
VITNI VOREN

Aoooh, i on čestita….fino, fino, i Krivi, o on čestita…fino, fino, i Manda će sa Medom da čestita…fino, fino… ŽIVJELA MI TI CRNA GORO, NEZAVISNO od svih ovih koji te po potrebi vole!

Srbin
Gost
Srbin

Nece Mandic i Medo.Mi ne navijamo za Cg.

Tetrijeb
Gost
Tetrijeb

Oh my gad . Ovaj Becic umislio da je predsjednik CG pa pise kosarkasima i cestita mogao si ih pozvat na prijem bilo bi vrlo interesantno koliko bi se njih odazvalo 1 ili nijedan…

BAL99
Gost
BAL99

Jedna od rijetkih svijetlih tacaka u poslednje tri decenije?!? To je zbog toga sto si Becicu do sad navijao protiv Crne Gore, cak i za neke skandinavske zemlje, pa nisi bas ispratio uspjehe svoje zemlje i njenih pojedinaca.

RAMOS4
Gost
RAMOS4

Po prvim taktovima vidi se da falsiras Becicu… Ti volis CG koliko i ja Zambiju.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Da su oni košarkaši kao što si ti bio “dobar” fudbaler, daleko bi bili od pobjedničkog postolja, bečki dečače i UMIVENI četniku.

Emmi Emmenbrüke
Gost
Emmi Emmenbrüke

cetnik vrhhunski

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Ima li ko normalan u Crnoj Gori da tebe nije pročita. Ali će doć vrijeme da uđeš u Skupštinu. Onda nećeš moći da se foliraš. Tamo možeš da imaš samo jednu kapu. Naravno da ćeš izabrati onu sa kokardom.

Lukaka
Gost
Lukaka

Bravo!!!!

anonimni
Gost
anonimni

Bravo pametno momce.Bravo nase Crnogorce.Bravo.Nek se zna da nijesi Srbin no Crnogorac i da nijesi opozicija drzavi.Milov pad je ovo momce i ovakav stav.

Jovana
Gost
Jovana

Da li je pomenuo rijec Crna Gora ili crnogorska. Ne lukavo izbjegava da se izjasni o bilo kojem drzavnom pitanju. Dje si bio sinoc da ih podrzis i da vidis pravu crnogorsku mladost kako navija i ne stidi se no sa ponosom nosi drzavna obiljezja. To je prava mladost a ne ta oprana oko tebe.

Zagor
Gost
Zagor

Crnogorac ? Daj boze.Pogledaj na youtube njegov zadnji nastup na Srbijanskoj televiziji.Cut ces sve osim da je makar C od Crnoogorskog.Zna samo da prica praznu slamu.

Crna Gora mora
Gost
Crna Gora mora

Nije tacno.Rekao je da navija za CG,da mirno stoji na himnu,da mu je jedina drzava CG.Za crkvu i jezik je rekao da su njegova intima ka sto i jesu.Da je Srbin nidje nije rekao i cak je onaj njegov kod Mirasa bio.Dobar je mali i mi svi bivsi liberali smo sad kod njega i nadamo se konacno pobjedi cojske i… Više »

Avangarda NK
Gost
Avangarda NK

Ovo je istorisko saopstenje.Bravo Aleksa,dobro da si se vise kurtalisao onih krezubih i avetnih Srba.Nastavi i bices predsjednik CG.Samo je vazno da si se od Srba makao.

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Evo ti muka velika.Ovaj postao 100%Crnogorac.Bogami je i Lav juce pricao o tome i da je ovo posten momak.Da je dobar i da je prihvatio nasu crkvu.Ako je vjerovat bio je jedan njihov kod svetog vladike.Ja vise vjerujem ipak Milu,mada me oko crkve malo zbunjuje.Ko da mu nije do toga.

Šexsir
Gost
Šexsir

Momcima svaka čast a ovim lešinari iš!

Send this to a friend