Košarka

Bili smo blizu, moramo da naučimo da završimo meč

Aleksandar Džikić kaže da Budućnosti treba sada da nauči da završi meč jer je bila blizu pobjedi i protiv Makabija.

Džikić ističe da je borbenost bila dobra, ali da je kao i u prethodnim duelima falila završnica.

“Kako je nama tako je i njima, ne može umor biti razlog. Mislim da smo bili blizu i večeras, igrali smo preko 30 minuta dobro, ali moramo da naučimo da završimo meč. Nije lako gubiti, ni zbog nas ni zbog navijača koji su tu i bodre nas cijelo vrijeme, svaka im čast na tome. Nemam zamjerku borili smo se, bacali u tribine, pokušavali na sve.” kazao je Džikić.

Večeras u timu nije bilo Nikole Ivanovića.

“Stomačni virus je problem. Omić, Kreft, Ilić, Zoran Nikolić i Ivanović su u Laktašima su imali problema. Ivanović je izbacio svu tečnost iz mišića i tu je bio glavni problem. Ne znamo kakva je situacija sa koljenima, nadamo se da su u redu. Problem danas nije bila noga, već jednostavno je cijelu noć povraćao pričali smo danas i rekao je da ne može. Tu je bio kraj, jer samo mi je trebalo da padne u nesvijest i teže se povrijedi. To neću da radim.” poručio je trener Budućnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pracka
Gost
Pracka

Puna podrska za Dzkica i ekipu.

horny.cg
Gost
horny.cg

lijepo je gledat Euroleague u Podgorici… steta sto nema kolona “pobjeda” , “poraz” i “bili smo blizu”, al ok…

Grobar
Gost
Grobar

Kakvi su blavori ovi što negativno komentarisu, sad vam ni Džikić ne valja, a uveo vas je u Euroligu posle 20 godina!
Polako, ovo je potpuno novi nivo kosarke u odnosu na ABA ligu. Samo naprijed Džikiću i doći će pobjede i da bog da dogura do final four-a sa Buducnoscu!

mimo
Gost
mimo

Mozda je rjesenje da Buducnost plati Dzikicu mentora? Pa da polako uci al da onda i Buducnost ima sansu da dobije koju utakmicu… Recimo, doves mu Bosu Tanjevica ili Ivkovica?

somi
Gost
somi

Najbolje bi bilo da ti pomalo ides odakle si dosao. Veliki je ovo zalogaj za tebe.Ne mozes dati kos po deset minuta a igras evro ligu

Da, da...
Gost
Da, da...

Znači nastavljamo da učimo. I to poslije 15-20 godina bavljenja košarkom igrača koji su u rosteru. Možda bi bolje bilo da imamo igru u reketu, ako to nije zabranjeno.

Dragan
Gost
Dragan

Valjalo bi i malo i odmorit! Prejak je ovo tempo a niste na njega naucili!
Evo nema potrebe da idete u Madrid, poslusaj me i odmori igrace.

Dragan
Gost
Dragan

Ako je tako, onda u redu!

Send this to a friend