Košarka

Bivši centar Zvezde nije zaboravio promašeni zicer u Morači

Bivši košarkaš Crvene zvezde Matijas Lesor i dalje nije zaboravio promašeni zicer u trećem meču finala ABA lige protiv Crvene zvezde.

U posljednjoj sekundi nije pogodio iz povoljne pozicije i propustio je veliku priliku da tim približi tituli i Evroligi.

“To jednostavno ne možete da zaboravite. Imao sam priliku da donesem pobedu Crvenoj zvezdi, odreagovao sam pomalo nespretno, lopta nije ušla u koš. Zvezda je ostala bez Evrolige, a titula koju smo kasnije osvojili me nije mnogo utješila, kao ni navijače. Nisam imao problema, niko mi nije ništa rekao zbog tog promašaja jer se takve stvari u sportu dešavaju, ali meni je bilo jako teško i dalje mi je teško kada se sjetim tog momenta”, naglasio je Lesor za Sport Klub i nastavio:

“Imao sam priliku da postignem zlata vrijedne poene, da budem junak. Umjesto toga postao sam tragičar. Znam i svjestan sam da se i dalje priča i piše o tom promašaju, ali sam isto tako svjestan da je to sve sport i da život jednostavno ide dalje. Ponavljam, žao mi je što nisam pogodio i što Zvezda ne igra Evroligu ove sezone, ali sada to ne mogu da promijenim”.

Matijas Lesor od ove sezone igra za Unikahu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Red
Gost
Red

Ne bi igrali ni da si pogodio. Tako da se slobodno opusti.

Marko
Gost
Marko

Zato ćete vi ove godine imati skor 0-30. Hahahah

Repubic Of Zabj
Gost
Repubic Of Zabj

Nece dobice mrcenu Gran Canariju..koja je je isto zalutala

Send this to a friend