Košarka

Bokan: Ni danas ne znam zašto je Šćepanović napustio Budućnost

Predsjednik Košarkaškog kluba Budućnost Dragan Bokan kazao je za Televiziju Crne Gore da i dalje žali zbog odlaska Vlada Šćepanovića sa kormila “plavih”, kao da i dalje ne zna zbog čega se mladi stručnjak povukao sa klupe šampiona Crne Gore.

“Šćepanović je bio rješenje Upravnog odbora i mislili smo da smo obezbijedili trenera na makar tri godine. To donosi stabilnost, koje kod nas nema još od odlaska Dejana Radonjića. Nije nam žao što sm mu dali šansu, već što nije ostao duže u klubu. Velika je šteta što se povukao, ali je i dalje nemam informaciju što se krije iza njegove odluke. Poslije neočekivanog poraza u Skoplju ušao je u svlačionicu i rekao da odlazi. Potom mi je bilo jako krivo jer nismo razgovarali sjutradan, hladne glave jer mislim da bi onda ostao i imali bi bolje rezultate”, rekao je Bokan.

Prvi čovjek “plavih” smatra da je dovođenje Ilijasa Zurosa bio pravi potez.

“Lako smo se sa Zurosom dogovorili i ne mogu da kažem da je uradio loš posao. Smatram da je tim bio u teškoj situaciji sa Karpošem Gubili smo potom mečeve u Evrokupu i ekipa je tavorila dva – tri mjeseca. Međutim, sve nas raduje forma iz završnice ABA lige. U tom dijelu sezone su napredovali i mladi igrači poput Ilića, Nikolića i Popovića, koji će biti okosnica tima dogodine”, poručio je Dragan Bokan.

Budućnost je ove sezone osvojila Kup Crne Gore, nedavno je eliminisana poslije tri meča polufinala ABA lige od Crvene zvezde, a predstoji joj završnica domaćeg šampionata u kojoj će pokušati da potvrde primat u našim okvirima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
...
Gost
...

Zato sto ste namjestili utakmicu.

Buducnost987
Gost
Buducnost987

Podrska za Ščepa… čovjeka koji toliko toga dao za KK Budućnost i u konačnom za crnogorsku košarku!

Podgorica
Gost
Podgorica

Ono što je uradio Zuros, uradio bi i Butko. Šćepo je bio karakter i perspektiva i možda, možda uz molbu i duboko izvinjenje dođe ponovo-

RealistaA
Gost
RealistaA

Znam ja. Šćepo nije htio da učestvuje u vašem cirkusu… zapravo nije htio glumiti u vašem lošem filmu žanra drama, gospodine Bokane. Čuveni Šćepo je častan i pošten i njegova ljubav prema košarci mu nije dozvolila da se igra rezultatima… dobro de, eto… posumnjaju nije htio da namješta utakmice. Podrška za Šćepa

fffff
Gost
fffff

Mozda bas zbog toga je i posao

Send this to a friend