Košarka

Bokan: Ponižavanje, pljuvanje i vrijeđanje delegirao Čović, pozivam publiku na fer navijanje u srijedu

foto: KK Budućnost

Predsjednik KK Budućnost Voli Dragan Bokan čestitao je Crvenoj zvezdi na pobjedi u drugom meču finala ABA lige i istakao je da je neprijateljsko ponašanje publike instruirano od strane prvog čovjeka beogradskog kluba Nebojše Čovića.

Trener “plavih” Jasmin Repeša bio je ogorčen zbog uvreda koje je doživio tokom duela u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

“Imajući u vidu da se od početka play off-a nijesam oglašavao saopštenjima ni prozivkama bilo koje vrste, ovom prilikom ću iznijeti stav o prethodnim dešavanjima, u želji da izađem u susret brojnim zahtjevima i pokažem poštovanje prema sportskoj javnosti koja to od nas očekuje. Čestitam Crvenoj Zvezdi na zasluženoj pobjedi, bez obzira na nesportsku atmosferu koja je vladala na utakmici i šikaniranje kroz koje je naš klub prošao, a gdje se postavilo pitanje da li je uopšte moguće igrati u takvim uslovima. Na žalost, pozivanje na linč i verbalno nasilje od strane pedesetak ekstremnih navijača iza naše klupe, zaduženih za vrijeđanje, ponižavanje, gađanje, pljuvanje, guranje igrača u tunelu, unošenje nervoze, stvaranje psihološkog pritiska, bilo je delegirano i instruirano od strane Nebojše Čovića. Čovjek kojeg i čiju porodicu poznajem niz godina, podstiče i učestvuje u skandiranju protiv mene. To je izazvalo nevjericu ne samo kod mene, nego i kod kompletne sportske javnosti i saglasni smo u jednom, a to je da je u toj situaciji najviše ponižen upravo on. Svojim ponašanjem je dokazao nedostatak kontrole nad svojim postupcima, nedostatak profesionalnog i ljudskog dostojanstva”, ističe predsjednik regionalnog šampiona iz Podgorice.

Potom je naveo i koja je razlika između njega i Nebojše Čovića.

Želim da razumijem uzroke takvog ponašanja, dugo sam o njima razmišljao i tražio razloge koji ga mogu bar u nekoj mjeri opravdati. Došao sam do zaključka da između nas postoji velika i suštinska razlika. Ja dajem košarci, a on uzima od nje. Ja ulažem u naš klub, a u njegovom slučaju je sasvim drugačije – egzistencija njega i njegove porodice direktno zavisi od kluba i mi se ni na koji način ne možemo upoređivati. Zbog svojih ličnih interesa, Čović vrši intenzivan uticaj na hiljade navijača Crvene Zvezde, upravlja njima motivisan ličnim ciljevima.”

Dragan Bokan smatra da je ABA liga odgovorna za govor mržnje jer ga prošle godine nije na pravi način kaznila.

“Imajući u vidu da smo prošle godine bili izloženi medijskoj hajci, prozivkama, neosnovanim optužbama, raznim vidovima pritisaka iza kojih stoji Nebojša Čović, obratili smo se ABA ligi, smatrajući da je u velikoj mjeri odgovorna kada su ova dešavanja u pitanju, time što prošlogodišnje ponašanje, iznošenje neistina i govor mržnje nisu adekvatno kažnjeni. To se ne smije tolerisati ni Nebojši Čoviću, ni Draganu Bokanu, niti bilo kome od predsjednika klubova.”

Prvi čovjek “plavih” istakao je da je takvim odnosom i uvredama najviše ponižen upravo Čović i pozvao navijače Budućnosti da sportski navijaju u srijedu u “Morači”.

“U susret utakmici koja nas očekuje u Podgorici, suočeni smo sa velikom tenzijom. Atmosfera je naelektrisana ali ćemo sve uraditi da ne budemo domaćini na način na koji je to Crvena Zvezda sebi dozvolila. Dešavanja u Pioniru su nam dodatno otežala organizaciju meča u Podgorici jer su navijači Budućnost Volija veoma iziritirani. Ovim putem pozivam naše navijače na fer i korektno navijanje, onako kako nam dolikuje i na način koji pokazuje da klubom i navijačima ne može i ne smije manipulisati jedan čovjek, vođen ličnim i prizemnim razlozima. Budućnost Voli je više od toga. O razlozima provokacija koje mi upućuje Nebojša Čović on i ja ćemo razgovarati prilikom zasijedanja Skupštine ABA lige”, ističe se u saopštenju koje potpisuje Dragan Bokan.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DULE
Gost
DULE

VOLI je najveci uvoznik proizvoda i z srbije ,ja bi prekinuo tu saradnju zbog kosarke a mislim da ce i BOKAN ON JE PATRIOTA

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Ako se bude igrao peti meč u beograd ja bih preporučio da se samo trojke pucaju.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Strašno je kad nešto što zbližava ljude, kao što je sport, postane generator mržnje među narodima. Samo na Balkanu se to događa, evo već tri decenije. Sport je igra, za nas koji ga gledamo bi trebao biti zabava i ništa više.. Pogledajte publiku u SAD, od njih treba učiti odnos prema sportu- zabava i samo zabava. Kod nas je sport… Više »

Bandici
Gost
Bandici

Dok je nana bokana zivoga zdravoga buducnost ce biti sampion

grobar
Gost
grobar

kad se gadi sve ovo navijacima fk crvena zvezda.. onda je sve jasno

Pravda
Gost
Pravda

Bokane, pozivaj ti na sta oces, al ja se uzdam u varvare da ce da vrate gorom mjerom. A bgm i igraci

Đole
Gost
Đole

E ako se uzdaš u Varvare, onda si debelo u zabludi. Njihov nacionalni osjećaj je SRPSTVO!

Pjer
Gost
Pjer

Koja mrznja na ovom Balkanu covjeka jeza da ufati

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Je li dobila buducnost? samo pricaju o navijanju.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Baš me briga za Bokana ali im treba vratiti istom merom…. oni jedino taj jezik razumiju.

Popica
Gost
Popica

Nikako. Pokažite da niste oni. Pokažite da ima obraza i kućnog vaspitanja. Ne zanimaju vas. Bodrite vaš tim. U suprotnom, zapitajte se, što glumimo ako i jedna jedina sramna riječ bude rečena sa naše strane. Naprijed, ponosno, u pobjedi i porazu. Samo naprijed. Za Budućnost, za Podgoricu, za Crnu Goru.

Car
Gost
Car

U što si oprasan….

Pgpg
Gost
Pgpg

Dragan je uvjek bio dobsr i posten momak, i svako ko ga zna i poznaje je uvjek rekao neka mu je bog dao to sto ima jer je dao pravome.Od vremena kad je dijete bio bio je vaspitan i vrijedan i vazda priskakao u pomoc i starijim i nemocnima i svakome kome je trebalo.Sve ovo je bilo kad nije nista… Više »

Pgpg
Gost
Pgpg

Crnogorci budimo dostojanstveni u srijedu.To ce za njih biti najveci poraz.

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

I ne samo ovu godinu,sa onim proslogodisnjim ponasanjem Buducnost je sama sebe pokopala za duzi period. Zivi bili pa vidjeli!

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

Kakvo licemerje!!! Samo cu reci, kako sijes tako i zanjes! Srbi su narod koji dugo pamti,i uvjek na kraju vrati,tako da ako ste mislili da ce neko zaboraviti proslu godinu grdno ste se prevarili.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

SVE JE U RUKAMA CRNOGORACA,NIKAD VISE NIKOLINA SUDBINA

Tixy
Gost
Tixy

Koji je taj Nikola u košarci?
Ja nikad čula za njega.
Kalinić znam da nije.
XD

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Ko gubi,ima pravo da se ljuti.Prosle godine zvezdasi,ove godine mi.Pet puta su nas dobili ove godine i definitivno su zasluzili titulu!Mi smo imali igrace,ali nismo imali tim!!!

Irac_CG
Gost
Irac_CG

nije ovdje uopste stvar o samoj utakmici,igra nasih je bila sramna,za to su zasluzili da ih dobro operemo svi vec o najprimitivnijem ponasanju neke publike koje sam ja ikad vidio,mozemo voljet ili ne upravu kluba i trenera ali ne mogu prihvatit da se opravdava onaj fasizam sa tribina

Ragnar
Gost
Ragnar

Uvijek ti je to tako gore, ali nize od Beograda nije, bolji je narod!

Hrcak
Gost
Hrcak

A śedi mrčo,sve što su ti rekli nijesu uvrede nego najveći komplimenti što si mogao dobiti.Ne dobio uvrede što ti mislili ovi robovi što kod tebe rmbače za 250€ mjesečno.Oni najbolje znaju koliko su ovi iz Beograda ustvari rekli pravu istinu.

Joo
Gost
Joo

Alo hrckicu….a sta mislis za koliko rmbace srbijanci…..

Mrkela
Gost
Mrkela

Vodja navijaca lezi u zatvoru ni kriv ni duzan a president pravi bi prvo krenuo da pomogne istom

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

Kad su vanzemaljci stigli na zemlju pitali su za
Srbe

Cucka jeka
Gost
Cucka jeka

Tako je Dragane

Gebels
Gost
Gebels

Samo treba procitati naslov i shvatiti sta se trazi u srijedu. Pumpanje navijaca je sramno.

Che
Gost
Che

Gde su pare Billy?… Nagazi ti jos jace sledece godine,ima Misko i skupljih.

Dobrota
Gost
Dobrota

Postovani gospodine Bokan..ja vam vjerujem da su vasi navijaci iziritirani ali mislim najvise vasim rezultatima ove sezone..naime,preskupa legija stranaca,poprilicno nevaspitana(Kol i Bitadze)mislila je valjda da cemo navijati za njih u Pioniru dok ste se neometano setkali po nasim trznim centrima i neometano,do kasno u noc,kockali u kazinu..e malo sjutra,niste vi Zvezdi ni do clanaka niti cete ikada to i biti..potukli… Više »

Joo
Gost
Joo

Samo srbijanac moze da opravda teroristicko ponasanje….valjda ostavili Turci u genima……

Dobrota
Gost
Dobrota

Da pricamo o kosarci malo?..5 puta zaredom.

Gun
Gost
Gun

Ovaj Bokan mi nije uopste simpatican daleko od toga ali je bas dobro napisao onoj sotoni iz BG ,ispao gospodin…

Bxdc
Gost
Bxdc

To govori o njima, ako se sami ne stide nemamo ih sta mi opominjati. Covjek govori o sebi. Nego, kada ces ti, nama navijacima, pokusati da objasnis ovaj debakl od sezone. Ova “pojacanja” nas unazadise.

Bnjj
Gost
Bnjj

Ko je iole bio na nekoj utakmici zna da su psovke sastavni dio navijanja to se vec viđa nazalost u sportu i ne može bit opravdanje za sramotu Bud pa oni cijelu sezonu u gostima ne mogu dobit nikog pa Partizan i Trinkijeri su ponižavani pa su igrali produžetku i zamalo dobili ovo Bokan pravi alibi za svoju sujetu nece… Više »

Pravda
Gost
Pravda

Ok je to druze za psovke ači i to ima granice

Dzikic
Gost
Dzikic

Buducnost je u takvom stanju da je pitanje da li bi pobijedila bilo kojeg drugoligasa i to u Podgorici.
Navijanje u BG i PG, prakticno isto.
Kada se izgubi sa preko 20 koseva, ne postoji opravdanje, vec samo izgovori.
Dobro je da u PG ne bude jos veca razlika, ali i da bude tako, samo dostojanstveno !

Jaka
Gost
Jaka

Dugo ce pamtit moracu u srijedu!

Samo jako
Gost
Samo jako

Hahahhahaha drhte ruke. Sve u svemu ce se ponovo vratiti u Bg.

anoniman
Gost
anoniman

a sta je trebalo da navijaci sjede kao u pozoriste i da cute sve se vraca i navijaci buducnosti svaki put kad igra zvezda partizan provociraju igrace i navijace zvezde i partizana a sto se tice zavrsena je vise sloga izmedju srba i crnogoraca od 2008 kad je crna gora priznala kosovo

NBA
Gost
NBA

“NAVIJACI”? TO SU POKAZALI KO’SU, I STO’SU, OVI STRANCI STO IGRAJU ZA BUDUCNOST VOLI ,MISLILI SU DA NECE ZIVI IZACI IZ SALE? PA KAKO ONDA DA IGRAJU ! SVE SE VRACA <SVE SE PLACA! SRAMNO,NELJUDSKI I NE'SPORTSKI!

Podgorica
Gost
Podgorica

Ne mili mi se da gledam ove placenike , mislim da bi momci iz Njegosevog parka sa basketa izgubili manje razlike od ovih ‘igracina’

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Ne skreci paznju sa debakla, posebno ljudskog debakla od strane TVOJIH igraca koje Moraca ne moze oprat…Znamo mi kakav je Covic ne moras pricat.

Pgg
Gost
Pgg

Dodje i meni da ih pljujem kad dodju,ali kad malo razmislim,kako bih volio kad bi mi gospoda ispali i bez tih jeftinih i primitivnih dobacivanja. Ali naravno nece biti tako

Hej
Gost
Hej

Hajde da se potrudimo da bude👍

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Naravno da treba tako. Te kompleksaše najviše će da zaboli kulturno navijanje, pa makar izgubili i treću. Tad bi i konačno shvatili kolika je razlika između njih i nas.

Bnjj
Gost
Bnjj

Ne nasijedajte na sujete Bokana nije mu niko kriv sto ima loš tim pa Trankijeri i Partizan su žešce vrijeđaani pa su igrali produžetke

ljesnjanjin
Gost
ljesnjanjin

Treba navijati fer i Sportski u Moraci i pokazati Primitivcima da se razlikujemo po svemu od njih, dakle kulturno i sportski a ostrascenost,primitivizam i mržnju ostaviti za njih tamo daleko,daleko od mora

Boka crveno bel
Gost
Boka crveno bel

Kako se razlikujes kad si ti prvi poceo sjeti se sta je bilo prosle godine

Serdar
Gost
Serdar

Gubitak sa ovolikom razlikom i to u finalu je ogromna sramota za igrače ali i za trenera .Džikić sigurno ne bi dozvolio ovoliku blamažu njega kao trenera ali i kluba.

dil
Gost
dil

Psihopata kao sto je covic jedino za silu zna,i od sile jedino i streca,tako da se on moze smiriti jedino tako sto ce mu se nagaziti na rep!

Devedesete
Gost
Devedesete

Kad se samo covjek sjeti onih viteskih vremena, kad su sps i dps igrali kosarku, bila je to prva vijest na rtcg, vecina je i danas u politici, osim nekih koji nijesu zivi…

Spartanac
Gost
Spartanac

Bolje bi vam bilo, da se okrenete mladim igracima. Da ste zadrzali ekipu od prosle godine, svi bi vas postovali. Ovako nastavljate, da budete grobari Crnogorske kosarke.

CRNI
Gost
CRNI

Uzvratiti još žešće. Mi svakoga u CG dočekamo gospodski.

123
Gost
123

Englezi su jos pod utiskom….

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Da videli su proslo put …

Bandici
Gost
Bandici

Docekamo i u sali cak i za njih navijamo aplaudirami to smo mi

EX -YU
Gost
EX -YU

BOKAN…***

EX -YU
Gost
EX -YU

Bolan,ništa to nije sto ste zaslužili….sto rade vasi navijači kad gostuje ZVEZDA ili PARTIZAN.

ZETA
Gost
ZETA

Bravo bokane !!
Neka si stao ispred igraca tako se to radi !!
Vraticemo titulu sledece godine ako je sada ne odbranimo !!!
Bice Buducnost opet prva !!!

PERA LOZAC
Gost
PERA LOZAC

Bokan promasio profesiju, da li je stvarno ovakav narator ili je samo preneo ono sto je neko drugi napisao.

korac
Gost
korac

suludo je iznositi razloge zasto skoro svi narodi na balkanu ne vole srbe, zasto se svaka drzava ex yu odvojila od te nesrecne i zarobljene drzave…zasluzili su sve sto im se desava, ali polako tek je pocetak..

MONTENEGRIN SR
Gost
MONTENEGRIN SR

Sta mislite da li je ovo Bokan sam sastavio????

Bili
Gost
Bili

Delije su Čaki uplatili 400€ a dva dana kasnije ispljuvali njegov tim. Ali,Čaka je Srbin sa dna kace,izdržaće on i to.

Dirigent
Gost
Dirigent

Prije svega idiot, pa sve ostalo.

Bunbaragasolina
Gost
Bunbaragasolina

Jesu li varvari sačekali ekipu na aerodrom ko posle gostovanja u zagreb?

Bandici
Gost
Bandici

A sad nisu i bas mi je zao i razocaran sam u njih to za mene nisu navijaci

Sasa
Gost
Sasa

Da su izgubili 2-3 razlike pa da i razumijem da je zbog atmosfere ali u dvije utakmice -57 ta vam prica ne pije vodu!!!

Prč
Gost
Prč

Niko ne prica da su izgubili zbog atmosfere vec da su covicevi preseli svaku mjeru. Ili nisi gledao il se pravis sasav kako je sve bilo korektno. Naravno da to nije razlog poraza niti je to iko doveo u pitanju

Bnjj
Gost
Bnjj

Tacno tako u CG je tesko priznat gresku i loše igrace

Vjerni DF
Gost
Vjerni DF

Čaka,povedi nas sa sobom !

Joveta
Gost
Joveta

@vjerni DF..neka vas Caka povede tamo odakle ste dosli..

Kotor66
Gost
Kotor66

Hahahahaha ko vas ne zna skupo bi vas platio….vratile su vam Delije milo za drago i to sa kusurom!!! Ko ne zna neka se sjeti…

Jovetic
Gost
Jovetic

JA ZNAM SAMO JEDNO DA DRAGAN BOKAN NIJE DIZAO RUKE I PODRZAVAO NAVIJACE DOK SU SKANDIRALI COVICU I NJEGOVOJ SUPRUZI.

Milan Nk
Gost
Milan Nk

Ja znam, a znam da je i prošle godine bilo isto u prve dvije utakmice u Beogradu, pa im mi vratili istom mjerom.
Mada, vama je džaba pričati. Čujete samo što vam odgovara.

Aaaaa
Gost
Aaaaa

Bojim se da ce ovaj put cijena da se zaokruzi i da nece biti kusura. Dodjite…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Repeša je Vrhunski trener…Bokan radi kako treba…Buducnost treba da osvoji aba ligu..

Hdk
Gost
Hdk

Ne pratim kosarku, ali na 40 koseva razlike i treba da te pljuju! Ubacuj Bokane ti crnce i ostale strasne igrace i vazda ce ti biti isti rezultat! Sve dok neukapiras da mi imamo mnogo boljih igrace nego cijeli svijet!

Ćik
Gost
Ćik

E tebi se baš vidi da ne pratis košarku, treba
da batalis i komentarisanje…

MNE1
Gost
MNE1

Bokan treba da vidi zasto je pogresna cijela ova sezona? Zasto su se prosipale grdne pare na ove igrace, plus za kraj najveca glupost, dovede Wiliamsa (takodje prejak ugovor), a nije se ni koristio? Ko je doveo Repesu, mijenjas trenera? Ok, mozda i trebalo…ali dovedes umisljenog lika koji je imao neki zapazen uspjeh prije 30 god i sa kojim se… Više »

Tuzi do Cetinja
Gost
Tuzi do Cetinja

Buducnost treba da preuzme Hard Diskont Lakovic, i Aco, tek bi vidjeli kako bi se igraci borili za klub.

Miso mne
Gost
Miso mne

A taman si Tuzanin
BOKAN KRALJU

Danko
Gost
Danko

Kako je lijepo kad lider stane iza ljudi koje vodi! Nebitno koji lider jer svaki dan imamo primjere da ultimativni lider ( drzava ) ne stane iza svojih ljudi nego iza nekih drugih koji se tu ne osjecaju kao kod kuce! Nadam se da ce Varvari bit pametni kad Zvezda dodje !

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Bokan je lider ?

Danko
Gost
Danko

Jbg. On ima pare!

joko
Gost
joko

ko gubi ima pravo da se ljuti..Kako zvuči poznato!!

Djurdja
Gost
Djurdja

Ovog jada

Petar
Gost
Petar

Pokazi mu sto se gospodinom zove!
A nek se ovi lokalni usude da te nazovu “piljar taj” , piljar ali veci gospodina od covica..

Hdk
Gost
Hdk

O kojem gospodinu pricas?

Petar
Gost
Petar

Neka elito, neka! Kivni li ste i svi vam smetaju sto je to…

Crni
Gost
Crni

Ti si postap veliki strucnjak…umjesto da klub vode sportisti, danas ga vode neki trgovci bez znanja….

Ivanka
Gost
Ivanka

Dragane,svaka cast na izjavi! Toliko korektno,a opet si o Covicu dostao rekao..svaki njegov potez,je njegova slika vaspitanja,kulture,malogradjanstine. On i jeste da vodi i predvodi grupe huligana. Za njega je Zvijezda prevelik zalogaj..kazu svakome se zadnja broji i nadamo se najbolhem za Buducnost.svaku srecu i samo uzdignute glave.

Butua
Gost
Butua

Perperoglu im je najbolji igrac, ako su ga izgubili do kraja.. Buducnost stvarno mora zaustavit Berona, i one klince za 3…
Bez Grka ce bit frka, preiskusan je sinoc izresetao Bud do povrede.. I svaki x ove godine..
Iskoristite ovo, bice lakse bez njega cak i do majstorice ako dodje, on i Beron su im sve.. Kad je jedan od njih unutra..

Bak
Gost
Bak

Bez Grka cete izgubit 15 razlike…Malo li je

vesko
Gost
vesko

Jesenas kad ste napadali navijace Zvezde u Moraci koji su mirni navijali za svoj klub isto ste bili korektni u navijanju?Sa koliko razlike izgubiste tada?

Bandici
Gost
Bandici

25 razlike od tad se oporaviti nemozemo

Maestro
Gost
Maestro

Bokane, ovo je više nego fer odgovor. Treba napraviti zastrašujuću atmosferu, ali ne treba da budemo primitivni. Treba stati sad uz klub kad je najteže, sad se pokazuje koliko ko voli Podgoricu i Budućnost! Do pobjede!

Igor
Gost
Igor

Da li još neko voli Budućnost mimo Podgorice?

Milan Nk
Gost
Milan Nk

Ja volim.

Budva
Gost
Budva

I ja isto je volim.

Miso mne
Gost
Miso mne

#maestro
Maestralno si i rekao…
A za ovog Igora da mu odgovorim
Za Buducnost i treba da ga Podgoricani najvise vole.,ima Buducnost i na jugu i na sjeveru navijaca nemoj da se samo ti sjekiras.

Jovanka
Gost
Jovanka

Zao mi je sebe sto znam za sudar ove dvije ljudske velicine…

razocarani
Gost
razocarani

Bokan,ostavi se ti FER–PlEJA,jer samporosle godine bio ocevidac dogadjaja u Moraci koji su se odigravali u TVOJOJ reziji.Da znas stid me bilo do cega si ti,jedan obocni kosarkaski laik,doveo jedan eminentan klub,da s sguran,da se vise od pola igraca stidjelo tvoga perfomansa,koji nije imao nikakve veze za kosarkom,a jos manje sa moralnim m. Veruj mi da me rezultat apsolutno ne… Više »

Delboj
Gost
Delboj

Ne izmisljaj

Hdk
Gost
Hdk

Bravo! Svaka na mijestu! Spot sportistima, piljari piljarima!

2:2
Gost
2:2

Svaka čast Dragane gospodine.Tako to rade pravi predstavnici klubova. Navijati intezivno, bucno, bez prestanka, navijati u stilu velikih klubova,, a sva ljaga nek ide na adresu CZ. Naredna dva mece, se mogu dobiti ,naravno uz bolju taktiku i uz brzu igru,a iako ne dobijemo ,nije sramota izgubiti ,od ovog sastava ,koji nebi ni onaj mec u Zg izgubio, da nije… Više »

Hdk
Gost
Hdk

40 koseva, ne stvarno, stvarno nisu zasluzili

Doktor
Gost
Doktor

Viđećemo može li se Čović više ponizit’ u srijedu i u petak!

Srbin iz Pive
Gost
Srbin iz Pive

Velika je razlika izmedju tebe i Covica,do obrazovanja pa nadalje….otkad su piljari u kosarci…ti ulazes?,

Joveta
Gost
Joveta

!srbenda iz PiveMozda je ovaj nas piljar. ali ovaj tvoj sigurno nije intelektualac..jedino ako mislis da ga fotelja bivseg gradonacelnika kvalifikuje za to..,vjeruj mi da ako je za tebe pozicija beogradskog gradonacelnika ulaznica za intelektualni svijet.moram te razocarati,gradonacelnik Pluzina je za njih moralna i intelektualna gromada,i ovom prilikom se izvinjavam svim bivsim sadasnjem i buducim gradonacelnicima Pluzina sto ih uporedjujem… Više »

Hdk
Gost
Hdk

Rezultat se gleda batali Čovica, Bokana! Kad ne valja rezultati neko mora da ide, neko da dodje! Ovo je sramota,

Faul
Gost
Faul

A straa me da nscemo istom mjerom vratiti a dobro bi bilo da se uzdignemo svi i probamo cini mi se nemoguce.Oni nas 5 puta ove sezone a mi da probamo makar tri pobjede.Srecno buducnost.

Bak
Gost
Bak

Cuti Bokane…a sta ste vi prosle godine uradili u finalu u Podgoric…To je bilo sramno.

Delboj
Gost
Delboj

A sto je to radjeno?

Bandici
Gost
Bandici

Sta nije i oni nam to vracaju u mnogo blazoj varijanti

Ner
Gost
Ner

Hajde sta se zalite ,cutite tu,peosle godine ste platili sudije aj aj

Catalunya
Gost
Catalunya

TAKO JE PREDSJEDNIČE!!
Ugušićemo gavrana da nikad više ne zalaje
ZA BUDUĆNOST SVI U SPORTSKI!!!

Robby
Gost
Robby

Mekano je to Bokane…treba da direktno pozoves na linc, to samo i jedino zasluzuju!

ZVEZDA ŠAMPION!
Gost
ZVEZDA ŠAMPION!

Bolje da budete fer i korektni, jer ako nas naljutite ima da vas napunimo i u toj vašoj Morači, tu pred vama i na vaše oči. Vi koliko ste inače frustrirani i iskompleksirani to ne biste mogli podneti. Ako biste se urazumili, možda vas pobedimo sa 5 do 6 poena razlike, čisto da vas ne ponizimo.

Rashidvalas
Gost
Rashidvalas

Svaka na mjestu!

Dusan
Gost
Dusan

Proslu godinu si zaboravio,kad ste upadali u hotel podgorica i cimali lazica i cirbesa sa obezbedjenjem jel?Brzo svoje greske zaboravljate i razloge pljuvanja i tenzije..

Bijednik
Gost
Bijednik

Koliko se sjecam Cirbez nije igrao u C.Z. svaka istina vam je takva ne slušajte ,, Srbi ” što kaze Čovic , Risto, Mandic…. pa onda kao papagaji ponavljate bez navodnika. Bar ćutite i ne upoređujte Bokana sa šljamom od čovjeka….

Bandici
Gost
Bandici

Bokan je gospodin kosarkas prvo pa covjek. Kosarku ima u mali prst, toliko je talenata pronasao svi igraju u buducnost. Bravo Bokane samo tako nastavi

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Buducnost ne treba vise igrat ABA ligu..Jednostavno kraj.Ostavit srbima da od sporta prave ruglo..

Nobody knows
Gost
Nobody knows

Kad ovako igraju ništa drugo im i ne ostaje nego da batale. Bruka.

Blue_wandals
Gost
Blue_wandals

Pakaoooo cete dozivjeti !!! Spremajte se braco! 1987!

Ахахахахахаха!!
Gost
Ахахахахахаха!!

Кад пуштате у продају карте за Еврокуп ?

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Svaka ti je na mjestu. Svaka cast !

Slavko
Gost
Slavko

Sjecate li se kad smo u Moraci Vujosevica gadjali svinjskim bubrezima a covjek boluje od bubrega? Bokane nemas pravo glasa, idi slazi gajbe.

Ragnar
Gost
Ragnar

E to jeste bila sramota i katastrofa!

Jež
Gost
Jež

I tvoja krupna laž.

Gagi
Gost
Gagi

Slavko koji je glavni grad Madagaskara.

Send this to a friend