Košarka

Bokan uvjerava da će Budućnost igrati Evroligu ako osvoji titulu

Dragan Bokan

Predsjednik KK Budućnost Dragan Bokan uvjeren je da će klub igrati u Evroligi naredne sezone ukoliko osvoji titulu regionalnog prvaka.

U medijima se spekuliše da je SC Morača neuslovan za odigravanje utakmica elitnog takmičenja, međutim prvi čovjek “plavih” smatra da nema razloga za brigu.

“Napisi u medijima i navodi da Budućnost neće moći da igra Evroligu ni ako osvoji titulu u ABA ligi me čine zadovoljnim i srećnim, jer pokazuju da smo moćan klub i da nas se rivali plaše. I treba da nas se plaše, a plašiće nas se i u godinama koje slijede. Znamo vrlo dobro iz koje kuhinje stižu informacije o problemima sa dvoranom. Već sam više puta rekao, ali nije mi teško da ponovim. Poručujem svima koji su zabrinuti za to da li će Budućnost igrati Evroligu ili ne, ako na sportskom terenu izborimo pravo za elitno takmičenje, razloga za brigu nema. Sigurno ćemo biti u Evroligi!”, naglasio je Bokan za Sport Klub.

Budućnost i Crvena zvezda igraće u petak i u subotu, treći i četvrtfi meč finala plej-ofa ABA lige. Trenutni rezultat u seriji je 1:1.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Neka Budućnost donese prvu titulu Podgorici i Crnoj Gori u ABA ligi, neka se ovog vikenda ispiše istorija! O Evro ligi ćemo potom!Neka je sa srećom !

DPS Budva
Gost
DPS Budva

Potrebna je dvorana sa 5000 mjesta najmanje.Mislim da je rješenje da se loža iza koša pretvori u tribine i to je sve.

Milo
Gost
Milo

I treba da igra evroligu nasa buducnost, a ne buducnost bokanova jer od kad je ona ovakva kakva jeste je neidem na utakmice. Vratite buducnost nama podgoricanima imamo mi kosarkaskih strucnjaka iz Podgorice koji ce da je vode uspjesno. Znam i to da nam trener ne bi bio stranac pored naseg Duska Ivanovica. Igrali bi bili vrhunski igraci iz Podgorice… Više »

Ana
Gost
Ana

Narod ima pamćenje kao zlatna ribica.
U Morači su se igrale utakmice Evropskog prvestva u košarci

anonymous
Gost
anonymous

I utakice Evrolige. Gostovao je Real sa Sasom Djordjevicem, PAO sa Bodirogom, Makabi…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Normalno..idem dalje…Samo vi sprstite protivnika i sve ce bit oky.

Lazarela
Gost
Lazarela

Tako je gospodine Bokane!!!

Send this to a friend