Košarka

Budućnost ima prednost u odnosu na Zvezdu i Cedevitu

foto: aba-liga.com

Košarkaši Budućnost Volija neće se predati favorizovanim timovima ABA lige ni u nastavku sezone poručuje sportski direktor Gavrilo Pajović.

Podgoričani su lideri ABA lige i to je rezultat koji nadilazi sva očekivanja, ali tu se ne žele zaustaviti.

“Mi nismo ekipa koja je finansijski projektovana da osvoji ABA ligu. To su Crvena zveda i Cedevita. Oni su kao primarni cilj postavili osvajanje titule i plasman u Evroligu. Nama to nije bio cilj. Samim tim možemo bez imperativa da se borimo do kraja sezone. Da li je to naša prednost? Mislim da jeste. Crvena zvezda i Cedevita su na osnovu rostera i budžeta favoriti na papiru, ali će morati svojski da se potrude da nas ubijede da su bolji od nas na parketu. To neće biti lako, budite sigurni u to.” – poručio je Gavrilo Pajović za “Sportklub”.

Pajović dodaje i da nije bitno ko će biti rival u četvrtfinalu Evrokupa jer će protiv svakog Budućnost dati maksimum da iznenadi kao što to čini tokom čitave sezone.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
anonimus
Gost
anonimus

Jos cete rec da ste finansijski najlosi?! Imate budzet dovoljan za Evroligu, ne tražite alibi prije play off-a!

Unknown
Gost
Unknown

Batalimo više kako smo gori od ovih i onih, kako oni imaju veći budžet, bolje igrače… Aj dobro Zvezda, ali Cedevita… Kakva crna Cedevita sa 9 vitamina, pa na šta liči ona ekipa… Ona jača od nas? Još neđe čuh kako Cedevita ima najjači roster u ligi… Kakav roster? Anonimni Ameri, amortizovani Ukić i MARKOTA? Pritom smo ih tukli već… Više »

Navijač
Gost
Navijač

Bravo Budućnost.

gost
Gost
gost

Odlican posao je vec uradjen ove godine. Mada ja sad mislim da ova ekipa moze do titule. Ne kazem i do cilja, jer je Bokan za ovu godinu postavio sramno nizak cilj – opstanak u ABA ligi!? Jel nije vjerovao u trenera i igrace ili je neuko htio da smanji pritisak na njih, to ne znam, moze sad svasta da… Više »

Send this to a friend