Košarka

Budućnost našla alternativu za slučaj da u Morači ne bude domaćin mečeva Evrolige

Košarkaši Budućnosti mogli bi da mečeve Evrolige igraju u Skoplju, ukoliko ne ispune uslove da najbolje timove Evrope dočekaju u “Morači”, piše makedonski portal sportmedia.mk.

“Plavi” bi igrali u dvorani “Jane Sandanski”, koja može da primi 6500 hledalaca.

Prema navodima ovog portala, predsjednik Budućnosti Dragan Bokan je u odličnim odnosima sa bivšim predsjednikom skopske opštine Aerodrom u kojoj se nalazi pomenuta dvorana.

Uprava Budućnosti je poslije osvajanja ABA lige najavila da će učiniti sve da najbolje ekipe Starog kontinenta dočeka pred svojim navijačima.

Najveći problem sa čelnike kluba iz Njegoševog parka je kapacitet dvorane koja za mečeve Evrolige mora da prima najmanje 5000 gledalaca.

“Plavi” su prošlog vikenda uz veliku podršku sa tribina srušili Crvenu zvezdu sa ABA trona i obezbijedili vizu za Evroligu.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sportsko srce
Gost
Sportsko srce

Državo, nećeš dozvoliti da za klub tvog glavnog grada navijamo u tuđoj zemlji!

Djuro
Gost
Djuro

Koja drzava smjesni ste

Rade007
Gost
Rade007

Morača nedovršena,Pod Goricom nedovršen,jedina zemlja na svijetu koja nema sve tribine za bar jedan objekat. Barska dvirana s pola izgledao kao Medison Square Garden,a unutra ka sala za fizičko u Donjoj Ržanici. Oćemo li ikad imat normalan sportski objekat.

Djuro
Gost
Djuro

Ocemo 2099

Ve$a
Gost
Ve$a

Je li i ovaj bivši predsjednik bivši magacioner?

PG_man
Gost
PG_man

Igraće se u Morači, kakve su ovo gluposti. Mislim da je najmanji problem sala, više izazova ima organizacijski u svakom smislu.

Shade
Gost
Shade

Pa čemu dvorana od 6500 mjesta ako je nema ko popunit. Da neće možda Makedonci da je napune ili mi možda odavde da putujemo u Skoplje da bi je gledali. Daj ne glupirajte se, nego stisnite da se igra ovdje, ako nikako ne može ne treba ni da učestvujemo. Valjda se evroliga igra zbog publike, konkretno nas iz Podgorice, koji… Više »

PG111
Gost
PG111

Vi koji biste gledali Real i CSKA idite u Madrid i Moskvu.

U Moraču se ide radi Budućnosti.

Djuro
Gost
Djuro

Da radi buducnosti ali ne samo protiv partizana i zvezde nego i protiv ulcinja, ibra, studenskog centra, teoda i ostalih

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Sto ce im onda ako se ne igra u pg

jaje_na_oko
Gost
jaje_na_oko

Vazda neki problemi sa stadionima i dvoranama, vazda neka neizvjesnost. Napravite makar po jedan nacionalni stadion i nacionalnu dvoranu, pa da ne idemo po Skoplju, Beogradu, Sarajevu da igramo domaće mečeve…A vec je rečeno da smo lideri u regionu u svakom pogledu.

Djuro
Gost
Djuro

Ha ha ha

Send this to a friend