Košarka

Budućnost odložila meč Evrolige, Armani u Podgorici 12. oktobra

foto: KK Budućnost

Košarkaški klub Budućnost Voli sezonu u Evroligi počinje 12. oktobra mečom protiv italijanskog šampiona Armanija.

Ovaj meč je prvobitno bio zakazan za 11. oktobar a šampion ABA lige je još u julu pokušavao da promijeni termin odigravanja meča u prvom kolu nove sezone Evrolige.

Razlog za to je što se na isti dan u Podgorici odigrava meč Lige nacija između Crne Gore i Srbije.

Evroliga, međutim, duži vremenski period nije željela da izađe u susret podgoričkom klubu u promijeni termin odigravanja meča. Čelnici Evrolige su kao jedinu mogućnost isticali pomijeranje satnice i to da meč bude odigran u 18 časova.

Ipak, u posljednjim danima intezivne komunikacije na relaciji Budućnost Voli – Evroliga odlučeno je da se izađe u susret podgoričkom klubu i da se meč odloži za dan kasnije odnosno 11. oktobar.

Podgorica će tako imati priliku da u dva dana ugosti vrhunske sportske spektakle. U četvrtak 11. oktobra na stadionu pod Goricom biće odigran meč Lige nacija između selekcija Crne Gore i Srbije dok će dan kasnije, u Morači, Budućnost ugostiti Armani u prvom evroligaškom meču nakon 15 godina.

Računajući na nezapamćeno interesovanje za ulaznice, kako sezonske tako i pojedinačne za mečeve Budućnost Voli od starta sezone, izvjesno je da će meč 12. oktobra ispratiti oko 5.500 gledalaca sa tribina renovirane “Morače”.

Podgorički klub je uspio da za dan pomjeri odigravanje utakmice i u ABA ligi – za 1. oktobar, kada će gost u Podgorici biti slovenačka ekipa Krke.

Narednih dana je planirana i inspekcija Evrolige u Podgorici kako bi se komisija takmičenja uvjerila da su svi radovi u renoviranju “Morače” u samoj završnici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dragan
Gost
dragan

Idemo Srbio do pobjede.

Sto znam
Gost
Sto znam

Direktor prodaje karata hahahaha

Osjecaj
Gost
Osjecaj

Ja cu da investiram na TV i na Sport klub i Arena kanale .Popraticu svaki ali preko TV internet! samo da mi ne zakoci!!!

Crnogorka💗
Gost
Crnogorka💗

Oni nisu dozvolili da se daju pare prilikom rezervacije inače sam htjela, a u djelovanje tetaka ne sumnjam…nije ni bitno više tačka.

Hasan
Gost
Hasan

Plašite se da bi mogli doći i navijati protiv Budućnosti?Nema brige , navijacu svakako. Uvjek protiv Montenegro.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Normalno jer nas ima masu sto bi gledali i 🔵⚪🔵 i 🇲🇪 i zbog velikih guzvi koje bi se stvorile na potezu SC Moraca – stadion, a naravno i zbog mogucih incidentnih situacija, tako da ne znam sto su toliko odugovlacili kad je bilo jasno da ce pomjerit termin…

Crnogorka💖
Gost
Crnogorka💖

Bravo za direktora prodaje karata kako je lijepo organizovao sve. Rezervišem jedan red pa dobijem drugi, rezervišem jedna mjesta pa dobijem druga i to sve za Tričavih 180€!!!!
Sramota je pa malo popričajte o tome!!!

amaterizam
Gost
amaterizam

Nisi jedina kojoj se to nazalost desilo.Bilo je da daju pare,a da im izgube sezonske karte.

Ne drogi
Gost
Ne drogi

Rezervises ti taj red..Al rezervise i neko drugi. Pa ko prvi njemu karte. Rezervisano ne znaci kupljeno, mogla si ih odmah kupiti ako ti je stalo bilo toliko do odredjenog mjesta. A ocigledno je i necija tetka intervernisala. Jer danas se tetka zove i da se leb u pekaru rezervise preko reda.. pa cija je tetka jaca

Sto znam
Gost
Sto znam

Svakako bi Buducnost gledao

Titograd
Gost
Titograd

Bravo vidi se odmah sta buducnost znaci u evroligi

Send this to a friend