Košarka Odlična partija prvaka Crne Gore

Budućnost Voli moćna u Poljskoj

Košarkaši Budućnosti Voli pobijedili su u poljskoj Gdinji Arku 78:61 i drugim uzastopnim trijumfom u Evrokupu, ostali u trci za plasman u drugu fazu ovog takmičenja.

Poslije prve četvrtine u kojoj se igralo u serijama, “plavi” su trijumf najavili u drugom periodu. Razigrao se kapiten Šehović, pogodio tri trojke, dok je pod oba koša briljirao Hasan Martin.

Kao rezultat takve igre, Budućnost je na veliki odmor otišla sa odličnih 41:30.

Mučila se ekipa Petra Mijovića na startu treće četvrtine, Arka je najavila povratak u utakmicu, ali je naš tim sa dvije vezane trojke Nikole Ivanovića i jednom Džastina Kobsa stigao do velikih 57:40 u završnici trećeg perioda, da bi do kraja pretposljednjeg dijela igre naš tim došao do nedostižnih 69:46.

Nije Arka uspjela da se oporavi i ponovo vrati u utakmicu, pa je Budućnost upisala rutinsku pobjedu u Poljskoj, a momci Petra Mijovića još jednom pokazali da su u usponu forme poslije četiri uzastopna trijumfa u ABA ligi i dva u Evrokupu.

U našem timu 17 poena Džastina Kobsa, 14 Hasana Martina, 12 Nikole Ivanovića, 11 Suada Šehovića.

Budućnost Voli će 11. decembra u “Morači” dočekati Galatasaraj i juriti treću uzastopnu pobjedu u Evrokupu.

Prije toga prvaka Crne Gore čekaju važni mečevi u ABA ligi, a prije svih duel sa Partizanom u nedjelju u “Morači”, od 18 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Clasic
Gost
Clasic

Cobbs je doktor ove igre on bi bio pun pogodak i za Reprezentaciju. Ako je moguce neka ljudi iz KSCG razmisljaju malo i o tome.Vrhunski plejmejker najbolji je igrac Buducnosti .

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Kasno budjenje. Izgubili od Arke, Oldenburga, Trenta u PG i prokockali dobijenu utakmicu protiv Unikahe u PG, kao i tri šuta za pobjedu protiv Galatasaraja u gostima. E pa mnogo brate. I to u laganoj grupi. Kad ne zavisi plasman dalje od njih onda nema tu sreće. Još samo dvije utakmice. Nego put ABA polako, i to je to. To… Više »

Moje misljenje
Gost
Moje misljenje

Uzecemo aba ligu, za to nije kasno. A i nije kasno da se pokaze koliko vrijedi klub (ne mislim u pare)

Mozda
Gost
Mozda

Steta za makar jos 1 pobjedu vise, vrlo vjerovatno da ce taman toliko faliti. Ili makar sto ne odrzase razliku protiv Trenta u gostima. Ovaj tim sa Kilpatrikom je ozbiljan i za EK. I aj sve ali kako se izgubi od ove Arke kuci, nije mi jasno.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Racunica je jasna, nama trebaju obje pobjede do kraja protiv galate i oldenburga, kljucan mec moze bit u narednom kolu, gdinja trento, dje bi nam odgovarala pobjeda gdinje..Od poljaka smo sad bolji medjusobno, i potrebno je da oni ostanu na 4 pobjede, ako dobiju trento, a da trento upise oba poraza..Sad se vidi da na kraju moze bit presudna ona… Više »

Maestro
Gost
Maestro

Nije problem ni da Trento dobije Gdinju, ali onda Gdinja treba da tuče Galatu. Ako Trento izgubi od Unikahe, stvara se trougao, đe mi nemamo toliko loš skor.. Ali treba dobiti Galatasaraj kući i Oldenburg u gostima. A Oldenburg je po meni jači od Galatasaraja..

skols
Gost
skols

Milo mi je zbog ovoga trenera,da ga ne potrose brzo. Momak zna kosarku

delboj
Gost
delboj

Ni sumnajo nisam u dobru igru, idemo sad, najtezih 5 utakmica u sezonu slijedi. Partian, Mornar, Olimpija, i Galata i Oldenburg… Samo igrajte kak oznate i nema zime.

Moje misljenje
Gost
Moje misljenje

Samo sto mi taj mornar koliko toliko lakse zvuci. Ovi ostali jesu teski. Mislim da partizan i galatasaraj dobijamo lagano. Olimpija mozda malo natege. oldenburg cemo morat malo da zagrizemo

Bnjj
Gost
Bnjj

Šteta da se ova Budućnost ne plasira u drugu fazu

Maestro
Gost
Maestro

Bravo momci, kakav mešpajz! Red je bio da ih dobijemo, vidjelo se da je Gdinja divljačka ekipa, još i u Morači. Sada nismo bez šansi i za prolaz dalje, ali se mora napraviti atmosfera u Morači, pa da ih zveknemo +32 razlike, kao za vrijeme Dejana Radonjića 🙂

Gile
Gost
Gile

Mora se pod koš dovest pomoć martinsu.pa do titule momci!

Micko CG
Gost
Micko CG

Bravo momci,nijesam moga gledat utakmicu pa me interesuje hoce li igrat protiv Partizana ovaj novi bek…

Kako je
Gost
Kako je

Imas livetv.sx. Kilpatrik ce igrati u nedelju ako se zavrse papiri

Mirko
Gost
Mirko

Nije igra i veceras,ali zato će da igra protiv Partizana

Mirko
Gost
Mirko

Sigurno hoće,rekli su da će igrati

🚔🚔🚔🚔
Gost
🚔🚔🚔🚔

BRAVO ZA KOSARKASE

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

SRECNO PLAVI, SAMO POLAKO OD UTAKMICE DO UTAKMICE, SLAZU SE KOCKICE.

Bravo
Gost
Bravo

Odlicno!!!

Send this to a friend