Košarka

Budućnost Voli najveći autsajder u Evroligi

foto: KK Budućnost

Budućnost Voli je na 16. mjestu od 16 timova Evrolige za osvajanje titule elitnog klupskog takmičenja Evrope naredne sezone, po procjeni evropskih onlajn kladionica.

Šanse Podgoričana procijenjene su prosječnom kvotom 150.

Već godinama kladionice kao prvog favorita vide moskovski CSKA, to je slučaj pred svaku sezonu ove decenije, a ruski šampion do sada uglavnom nije uspijevao da opravda tu ulogu. Ovog puta šanse “armejaca” su procijenjene kvotom 3,3, što ih čini za nijansu izrazitijim favoritima u odnosu na turski Fenerbahče (3,5).

Šampion Evrope Real Madrid tako je tek treći favorit Evrolige, sa kvotom 4,5. Slijedi atinski gigant Panatinaikos, koji se pojačao više od svih konkurenata za titulu i ima šanse procijenjene kvotom 7,5. Odmah iza njih je najveći rival Olimpijakos, sa kvotom 10.

Nakon pet glavnih favorita, čini se da ostale ekipe imaju minimalne šanse da se umiješaju u borbu za tron. Slijede Barselona (kvota 16), istanbulski Efes (29), španska Baskonija (25), podmoskovski Himki (35), litvanski Himki iz Kaunasa i milanski Armani sa istom kvotom (40).

Autsajderi u Evroligi su tri tima, a to je uloga koja Podgoričanima apsolutno odgovara u prvom nastupu u takmičenju nakon 15 godina. Interesantno, iako realno nema po imenima bolji sastav, Darušafaka ima kvotu 80. Uz Budućnost Voli, ekipa koja realno može iznenaditi je minhenski Bajern našeg Dejana Radonjića. Sve evropske kladionice su njemačkog šampiona postavile na 15. mjesto uoči sezone, sa kvotom 100 za osvajanje titule.

Sezona počinje 11. oktobra, a što se Evrolige tiče, do sada su samo rađene procjene za osvajača. Narednih dana očekuju se poznata imena favorita za najboljeg igrača takmičenja, prvog strijelca, kao i prognoze o timovima koji imaju najbolje šanse da se nađu na fajnal-foru u španskoj Vitoriji narednog maja.

Presjek procjena svih relevantnih evropskih kladionica radi sajt www.oddschecker.com.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Damir PG
Gost
Damir PG

Neka,neka 🙂 Najsladje je kad nas potcijene 😉

Baranin
Gost
Baranin

Fffuuuujjjjjj….

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Samo vi predvidjajte i odredjujte kvote…Nemote se cudit samo kad pocnu padat velikani u Moracu..Podgorica cijela 🔵⚪🔵⚪🔵⚪🔵

Titograd
Gost
Titograd

Veliki kao sto su krka, igokea, sutjeska, lovcen,…….

Lucky
Gost
Lucky

Da ovo nije Čović, ljudi? On nikako da preboli, gre’ote. I posljednji da budemo, podvig je sto ce najveci dolaziti ovdje, sto ce grad i navijaci zivjeti za te dane i te meceve. Ovima sto korotuju svaku pobjedu tima iz svog grada zelim da progledaju, da ih ljubav oplemeni…

Titograd
Gost
Titograd

Ko si ti ja sam samo realan napunite dvoranu i kad igrate protiv lovcena , sutjeske niko vas ne gleda tad jer ste mali misevi

HOGAR
Gost
HOGAR

Haha druze bolest id koje ti bolujes se ne lijeci.
Pokusavate na svaki moguci nacin da umanjite znacaj i uspjeh ali vam he dzabe sve jer mi makar postojimo a vi ne znate ko ste i za koga ste

Titograd
Gost
Titograd

Ti znas ko si ti znas za koga si? Sta mi to rece? Ti si mis mali navijas za kk dps a volis kk buducnost smjesan si misu mali

Varvari Blok 6
Gost
Varvari Blok 6

Panatanaikos osvaja! A Buducnost ce bit ravnopravna svima na terenu i ocekujem makar 10 mjesto na kraju…a sto se tice navijanja s obzirom da nema beogradskih, atina (olimpiakos panatanaikos) i istambul (fener) ce uz podgoricu bit najvreliji tereni. Evropo shvati necemo stati!!!!

Titograd
Gost
Titograd

Tako je swmo hrabro najaci ste na rijeci

gustavo lopez
Gost
gustavo lopez

čuš to, a mi ako ne udjemo medju 8 proglasićemo neuspješnu sezonu haha 😀

Maestro
Gost
Maestro

Pojma ti stručnjaci nemaju. Nećemo bit potonji nema šanse. Name cile-mile sa Džile. Pašće poneki velikan u Morači! Taman smo malo pojačali ekipu, centar o kojem svi pričaju nam ne treba toliko, pošto imamo Barovića(koji je euroligaškoj Zvijezdi povrijeđen davao po 10 poena), i Nikolića. A Earl Clarke je visok 208cm, uz Ilića i drugog Clarke-a imamo da letimo!

Titograd
Gost
Titograd

Samo vam krila hvale

Maestro
Gost
Maestro

Ne kaže se hvale, jer krila ne hvalimo, već fale.
A ti Titograda gledao nisi..

Titograd
Gost
Titograd

Ja jesam no ti nisi zivis u ovoj maloj dps podgorici

Send this to a friend