Košarka

Čelnik Zvezde: Gađali su nas, pljuvali, jedva smo živu glavu izvukli u Morači

foto: KK Budućnost Voli

Član uprave Crvene zvezde Saša Vlaisavljević tvrdi da su “jedva izvukli živu glavu” iz “Morače” sa treće utakmice finala ABA lige.

Beograđani su prema njegovim riječima pljuvani i gađani tvrdim predmetima sa tribina.

“Bio sam za vreme rata i u Zagrebu, i u Hrvatskoj, ovakvu mržnju nisam video. Gađali su nas tvrdim predmetima. Ko je mogao da očekuje ovako nešto? Ne znam šta da očekujemo od narednog meča, sada smo živu glavu izvukli! Previše je svježe da bih mogao da nešto kažem, ali živu glavu smo izvukli. Ispljuvani smo 40 minuta… Niko me u životu nije pljuvao, tako da pozdravljam trenera Budućnosti Jasmina Repešu, što se tiče njegovih komentara oko pljuvanja. Bolje da ništa ne kažem više”, istakao je Vlaisavljević za Blic.

“Plavi” su savladali Crvenu zvezdu 80:72 i smanjili na 2:1 u finalnoj seriji ABA lige.

Meč broj četiri je u Podgorici u petak od 19 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DUKLJA
Gost
DUKLJA

APEL I PRIJEDLOG, DA SE SPORTISTI DOČEKAJU SPORTSKI SA APLAUZOM,A DA SE NACIONALISTIČKA ,FAŠITIČKO ČETNIČKA UPRAVA DOČEKA PO SLOBODNOM NAHOĐENJU VARVARA.

Gile
Gost
Gile

A đe vam.bi junak čović…poznati srbi po onoj,zakuvaj pa bježi

jovan
Gost
jovan

E sve vi verujem što se bivšijeh ratova tiče vi ste ih izazivali iliti promovisali to jast stvarali Veliku Serbiju od Male a kako se ponašate u Beogradu neka vi reču ovi koje ste pljuvali i vrijeđali u prve dvije utakmice a snimaka ima koliko oćeš. Kulture niđe,NEKULTURA,MRŽNJA,LUDILO i to kolektivno, ništa ljudsko a zašto ne znam ali ipak znam.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Barem pola ovih studira u Srbiji.
Napolje.

lopovi
Gost
lopovi

Beograd je crnogorski grad. Kao što je Drvar srpski. Ima li još pitanja?

milos
Gost
milos

rodjena braca . . . . no koment . . . .e kuku nama za nas pametne . . . . . . ..

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Koja braća ?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ milos

Koja braća ???

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Nigdje ne postoji tolika mržnja prema Srbima kao u Crnoj Gori. No, nas Srbe to ni naj manje ne boli. Nas boli ova izdajnička vlast u Srbiji, nas bole buljuci crnogorštine po Srbiji koja je toliko bestidna da se po Srbiji i među Srbima čak osjeća i kao domaćin, čak se osjeća i kao svoj na svome. Čak se po… Više »

Željko
Gost
Željko

@R. Srpska Srbi su jedini “narod” koga svi mrze i preziru! Niko vas ne voli: Hrvati, Crnogorci, Albanci, Bošnjaci, Makedonci, Bugari, Rumunji, ne vole vas ni trenutni “saveznici” Mađari, niko vas ne voli “kanceri” Balkana!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ograničen si da bi shvatio da narodi koji nas ne vole ( izbaci Bugare) čine nama čast zbog svoje mržnje. A što se tiče kancera, kad se uskoro razboliš od njega, siguran sam da ćeš na VMA u BG na liječenje, a ne na kliniku “Rebro” u ZG. Kao i svi Crnogorci. Pošto radiš u BiH 8 barem tako kažeš)… Više »

Jež
Gost
Jež

Jutros si, Distriht Brčko iz BiH, mpreskočio terapija i baš ti je loše…..nijesi trebao, jer te izbor, toga Komšića, potresao.

Goran
Gost
Goran

Vi ste omiljeni od tuzi do ulcinja i šire, ima da vas pozobaju “prijatelji“ čim bude trebalo…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ograničen si da bi shvatio (izbaci Bugare) da je to za nas čast. Sretan ti izbor Komšića za hrvatskog člana predsjedništva BiH. I tebi i onima po zapadu Hercegovine. No, sramota me je što se toliko žalite nama Srbima.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Komšić je Željko tvoj imenjak. Hrvati su presretni što ih on predstavlja. No, jesi li čuo da se načelnik opštine Orašje sa cijelom familijom zauvijek preselio u Irsku. Nestajete, topite se. Ostaće vam za deceniju samo pokoji đed ili baba ili neki ćoravi i beznogi ” branitelj” u invalidskim kolicima. Mislim na ove prostore, mislim na HR i BiH.

Gile
Gost
Gile

Ostadose onda cigani,vlasi,mađari i bugari

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Gile Da. Crnogorca najviše boli kad mu kažeš marš iz Srbije ili ne dolazi u Srbiju. Ja bi na granici sa CG napravio zid, ograđen jakim naponom struje, na svakih 300 metara mitraljeska gnjijezda, ispred zida minska polja a iznad dronovi. I mrtva straža što u prijevodu znači : pucaj u meso na sve što se kreće iz Crne… Više »

Konik
Gost
Konik

Viđi pobro iz šumske, ne mrzimo vas ni upola koliko zaslužujete…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Konik

Možete nas mrzjeti 33 puta više no što nas mrzite, savršeno smo ravnodušni.
Samo gubite se iz Srbije, ne dolazite u Srbiju, a oni koji od ww2 na ovamo žive u Srbiji neka prodaju imanje i neka se vrate dolje.
LOVĆENAC, MARŠ NAZAD NA LOVĆEN !

delboj
Gost
delboj

Moze, i da uzmemo sve vikendice i kuce koje imaju Srbi na primorje i po planina Crnogorskih, a za koje ni cent nisu dali nego su im Titove fabrike dijelile sakom i kapom.

RSBGD
Gost
RSBGD

Zvezda do titule!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ RSBGD Srbija je prepuna crnogorštine. Ako je ( za sada) vlast u Srbiji izdajnička pa to dopušta ( da se gore školuju, liječe, nastanjuju, zapošljavaju i sl.), svaki obični Srbin u Srbiji treba da okreće glavu od Crnogorca kad ga vidi, da ga ne pozdravlja, da se ne druži sa njim. da mu na svaki način ( a ima… Više »

Student
Gost
Student

Aman, više prekinete sa podmetanjima i neistinama kad je u pitanju školovanje, liječenje itd. u Beogradu. 1. Pravo na besplatno školovanje po zakonu republike Srbije, na Bg Univerzitetu, ima svako ko se nacionalno izjašnjava kao srbin i mora imati dokaz za to pa bio on iz Srbije, R. Srpske, C.Gore… a svi ostali ( Kinezi, Arapi, Afrikanci, Crnogorci, Makedonci…) uredno… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Student 1. NE POSTOJE DOMICILNI SRBI IZ CRNE GORE ! Lažu da su Srbi kako bi se besplatno školovali. crnogorac može biti svašta u zavisnosti od trenutnog interesa. 2. PRAVITE UGOVORE SA DRŽAVNIM FONDOM NEKE DRUGE DRŽAVE A NE MRSKE VAM SRBIJE. Pazi malo: da se još nebi besplatno i liječili. Reci mi: otkud toliko crnogorštine po Srbiji, mjesto… Više »

Amerikanac
Gost
Amerikanac

Iselićemo mi vas, Srbe iz Bosne i Srbije iz Boke Kotorske, vrlo brzo.

Strijelac
Gost
Strijelac

Mi bismo se moguće i iselili, nego nam Srpkinje ne daju…..da te to možda ne unesrećuje, R. Srpska- BiH.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Srpkinje drže do higijene, a “unesrećuje” me savez Albanskih opština u CG u kojoj inače ima cca 40% Crnogoraca.

pop perro
Gost
pop perro

Meni nije jasno sta ockuju i jedni i drugi….. sve je pocelo spinovanjem informacija i sad je covke otvorio pandorinu kutiju i to je to sad nema kraja, sve ce da ide u krug dok se neki igrac ne povrijedi i onda ce biti kasno…. Navijaj, psuj koliko hoces ali nemoj da pljujes i gadjes nije bitno jesi li za… Više »

Vitamini
Gost
Vitamini

Pisr ceLnik zvezde, ja citam ceTnik zvezde hahhahahahaha

LOLCINA
Gost
LOLCINA

A dobro ti si i nepismen i ne znaš da citas. ahahha

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

A greote od vas 🙂 A sto nijeste samo povikali MI SMO CRNOGORCI NEMOJTE NAS pa vas niko ne bi pljuvao 😉

S10
Gost
S10

Eto vi ste nama u Bg aplaudirali.

Istina
Gost
Istina

Eto, politicari, jeste li srecni sad?! Ili, mislite da treba jos da nas zakrvite? Ovo je upuceno i jednima, i drugima.

HN-CG
Gost
HN-CG

Cus njega “ko je mogao da ocekuje ovako nesto”poslije fasistickog ponasanja u Bg.on se cudi a i mrznju smo brzo zaboravili,jel a sta je trebalo da vas docekamo cvijecem fasisti jedni jel.

Joo
Gost
Joo

saki put kmece kad dobiju tante za kukuriku…..treba njih svuda docekivati kao sto ih docekuju u HR……

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Jes vala, eo ispade ka da su bili u Pojas Gaze

vnk
Gost
vnk

Uveličavao je i Repeša i ovaj tip sada uveličava. Nije da nije bilo ništa. Na utakmicama se uvijek dešava. Evo šta se među nama desilo u Nikšiću. Nije dobro što ova gospoda pespotrebno prosipa toliku mržnju među narodima, samo zbog pravdanja svojih neuspjeha na utakmicama .

NAVIJAČ
Gost
NAVIJAČ

Ovo je LAŽ!!!! Sramota…

Risto TheSotona
Gost
Risto TheSotona

Ako je tako, tek će pakao da vas stigne

...
Gost
...

Jasna je namjere ovakve izjave, ništa novo i strano u Srpskoj propagandi kao i za mnogo što šta drugo, svjesni da će izgubiti i drugi meč u Podgorici, već nampumpavaju svoje navijače za linč u petoj utakmici. Srbi su poznati po žestokoj kontraofanzivi.

Pravednik
Gost
Pravednik

Srbijanci sve veci, srbija sve manja 🙂

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Pravednik

Bogami, od Crne Gore ništa ne može biti manje.

Goran
Gost
Goran

Tek će da je svedu na titograd sa okolinom, pošto kupljeno tolko prodato…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Što se nas ( Srba) tiče crnogorci mogu u blagostanju živjeti, a mogu se u jezerima krvi potopiti. Savršeno smo ravnodušni. Ali….. pod uslovom da su što dalje od nas. Naša srpska, najveća nesreća je u tome što sa crnogorcima živimo u istom galaktičkom jatu i u istom vremenskom eonu. crnogorština po Srbiji je kao karcinom u organizmu koji se… Više »

Konik
Gost
Konik

Može šumska…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Konik Republika Srpska nosi naziv po narodu koji u njoj čini većinu od 92%. Crna Gora je izvedenica od turskog toponima ( tur. kara dag= crna gora). U Kara- Dagu po posljednjem popisu ima oko 42-43% Kara- Dagaca, pardon…… Crnogoraca. Ne smetaju nama Crnogorci niti nam treba milimetar Crne Gore. Nama smeta crnogorština po Srbiji. Možda dođe vrijeme da… Više »

Jež
Gost
Jež

Ne pravi se pametan, znaš li ti kako bi se zvala da je izvednica iz turskog toponima…..nego ne čudi takva logika, jer si, ti, čovjek iz viceva o Muju i Hasu.

Ne k’ usta!
Gost
Ne k’ usta!

Što rade treneri i “stručni štabovi” na obije strane!
Počeće da uporedjuju košarkašku utakmicu sa Holokaustom kad god izgube!

razocarani
Gost
razocarani

Bio sam prisutan mecu.Sta sam vidio od Podgorickih huligana,ne ponovilo se.
Sve je ono bila organizacija Bokana i drustva,kojima treba zabraniti da se bave Sportom.
Plasim se,ako dodje do PETE utakmice,bolje je i ne ici.jer je dug iz Mora ce mnogo golem.

dim
Gost
dim

Ne lazinjaj…..cus organizovao Bokan?! Niko nije vidio sta se desilo u BG nego je morao Bojan da javi svima. Maaakse jadan!!!

Zeta
Gost
Zeta

Sta ti mislis da su crnogorci pa da ne idu na petu utakmicu !!!
Mi smo sila za srbe !!

Sasa
Gost
Sasa

vjerovano si imao dobru poziciju za gledanje na tribinama na utakmici u beogradu?

robespjer
Gost
robespjer

haha a koliki je dug iz Pionira bio?

oooo
Gost
oooo

Sram te bilo. Hvalis se Zagrebom. Ovakvo navijanje nakon onakvog vaseg nikad neces ni dozivjet No budi musko (jednom u zivotu) pa priznaj da smo vam vratili hljebom na ono vase kamenje. Pih. Ako ne znas sta je mrznja odgledaj ponovo utakmicu iz BG.

LeskovacDrzava
Gost
LeskovacDrzava

Teska LAZ!

Sprdnja od vas
Gost
Sprdnja od vas

Jeli moguce ovo!!! Tako ste jadni i licemjerni komsije. Tuga.

Igor
Gost
Igor

Sjutra da ih zgazimo, a u majstoricu je 50-50

Pristina RKS
Gost
Pristina RKS

Kad cete u Pristinu?

Boki
Gost
Boki

Ne prija, a?

Zlo🐂June
Gost
Zlo🐂June

Oni tvrde da su jedva zivu glavu izvukli, ovi nasi srbi tvrde da je bila pozorisna atmosfera. Radi li se o istom mecu?

cickana
Gost
cickana

Aha… Mi smo pljuvali, gađali i vrijeđali… A šta ste vi ono činjeli u Beogradu?

Brano
Gost
Brano

Što ste posijali u Pioniru to ste požnjeli u Morač,sasvim zasluženo..Čović će da se oglasi kad dođe u Beogradu da se opravda Vučiću.

Dusko
Gost
Dusko

Buahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha

z d
Gost
z d

Kad Srbi gađaju, pljuju, vrijeđaju, biju onda je to u redu. Tako treba. Ali ako im se vrati onda je to strašno, oni su ugroženi, diskriminisani, maltretirani, poniženi itd.

Mark
Gost
Mark

Trazili ste gledajte !!

Treca strana
Gost
Treca strana

Mi uzivamo dok vas gledamo kako igrate i kako se bodrite

ron.de.jeremy
Gost
ron.de.jeremy

Usaglasi se s kapitenom druže 😅 u petak gubite 20, biće prpa poslednja utakmica 😅😅

Srpska posla
Gost
Srpska posla

E pa trebali su zaista to dozivjeti sto kazu, jer ocigledno ionako lazunjaju.

WFGR
Gost
WFGR

Nije istina al bih voleoo da jeste LOL

Dobitnik
Gost
Dobitnik

A druze neka te sramota . . Sad cete pricat i sto Jes i sto nije jer treba oprati onaj Vas obraz i nacin ponasanja u Beograd. Ni u dvoranu Vas nebi pustio

Petar
Gost
Petar

Jel bilo jako navijanje ,jeste,jel bilo pakleno jeste! Al ajmo sad da vam kazem daleko kulturnije od vas u bg bez nacionalnog vrijedjanja, bez mrznje,bez seljackih provokacija! Srdacan pozdrav !!

Kraljevi
Gost
Kraljevi

Najjači su mi komentatori ovdje, koji se zgražavaju na seljačko nacionalističko skandiranje iz BG, a svaki komentar im je na račun Srba i Srbije :D. Da ste malo pametniji shvatili bi koliko je to licemjerno, ali pošto niste nastavite u istom tonu…

Paspalj Zarko
Gost
Paspalj Zarko

ahahaahahahhaha brzo ste pionir zaboravili!!! sta vas tek ceka u petak!!! a zato u majstoricu ce bit komplet celnici aba lige i delegati i svi relevantni predstavnici kosarke pa vam nece proc ona atmosvera od proslog puta..

Vavarrrr
Gost
Vavarrrr

Aooo jadniii viiiii ! Trebali smo da vas mazimo 😀 hahhah ! Nije ovo ništa, sto ste vi radili u Pioniru, nego se pokrijte usima !!!

Janko
Gost
Janko

Koliko je samo mrznje u Podgorici.

Gile
Gost
Gile

Ni 1% koliko kod vas

dim
Gost
dim

U Podgorici?! Srbija ima ozbiljan problem sa mrznjom. Toliko ste zadojeni mrznjom prema svima da vam je to bukvalno hrana. Svako vam je kriv, svakoga mrzite a nikako da pogledate svoje dvoriste

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ dim

Onda se svi kolektivno iselite iz Srbije.
A prije toga, ne dolazite u Srbiju.
Ogromna većina Srba ( pogotovo onig običnih) ne želi da ima sa vama ništa na međuljudskom nivou.

Betoven
Gost
Betoven

A šta je trebao Repeša? Da šuti da je bio pljuvanje?

Mars
Gost
Mars

A sto si sokole radio u Zagreb i Hrvatsku…ponio si maslinovu grancicu?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Na TV nijesam čuo ni vidio ništa strašno, što ne znači da je baš tako i bilo, tako da se ograđujem. Puno se zakuvalo, a ono što je nesporno je da je glavni “kuvar” bio Nebojša Čović. Takve ljude treba držati što dalje od sporta.

ZDS
Gost
ZDS

I jos jedna stvar. Nasi igraci su u Beogradu bili potpuno nezasticeni (cuvala ih nekakva organizacija sunce?!) a vas su cuvali specijalci. Osim toga, vi ste vrijedjali na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, mi ni u jednom trenutku. I na kraju, nas predsjednik ima mooda da bude u hali a vas nema 🙂

anonimni
Gost
anonimni

Zato sto je 50% ako ne i vise Varvara Srbi.

ZDS
Gost
ZDS

Sta si ti neki sluzbenik za popis jutros? Kakve veze ima necija nacionalnost sad s kosarkom?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ anonimni

” Zato sto je 50% ako ne i vise Varvara Srbi.”

NE POSTOJE DOMICILNI SRBI U CRNOJ GORI.
NE POSTOJE SRBI IZ CRNE GORE !

Zapamti to.
Ma kako se izjašnjavali na raznim popisima, ma kako se osjećali, mi vas nikada, nikada nećemo smatrati sastavnim dijelom svog nacionalnog korpusa.

Aleks
Gost
Aleks

Ja sam kao navijač CZ gledao utakmicu sa društvom u jednom kaficu u Bg, sto do nas su sedela tri momka Cnogorca koji studiraju ovde i navijali su za Budućnost. Mi smo im platili pice posle utakmice, sta bi vi junaci uradili?

Danko
Gost
Danko

?????????? A sto ti mislis da bismo uradili????????

Elektra
Gost
Elektra

Jesui CG-ci vratili turu?

Vlado
Gost
Vlado

Ja bi ga i mnogi koje znam platili vama ođe u PG, i poginuo ako treba braneći vas od mojih istomišljenika, sunarodnika itd. koji bi krenuli na vas. Naravno, ako bi se vi ponašali, navijali itd.normalno. Eventualne provokacije, izazivanja i ostalo s vaše strane niko ne bi tolerisao, ni platio piće.

Dulcinea.xo
Gost
Dulcinea.xo

Jos da je sve to istina, beograd bi bio diznilend

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Ja sam kao navijac Buducnosti zadnji mec u gostima gledao sa drustvom u jednom kaficu u BG. Oko nas sve Srbi, ne studiraju, navijaju protiv Buducnosti. Poslije meca smo im okrenuli dvije ture.

Popoviiodze
Gost
Popoviiodze

Ni crnogircima ni srbima nije bog zna koliko tesko nosit cojstvo, malo ga ima i kod jednih i kod drugih !!!

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Aleks Vama ne valjaju,Hrvati,Muslimani,Crnogorci,Makedonci,posebno Albanci.Pitajte se šta je to,niko Vam u regionu ne valja mitski narode.Narod nije kriv svaka mu čast pati se kao i m.POLITIKA!

Hans
Gost
Hans

Kako si ovo pravo reka, tako zdravo osvanuo. Ali sto vi moralne gromade volite da kazete “ovo je zbog onoga u Moraci” e ovo je zbog onoga u Pioniru.
A vidji, jesi li bio u Srebrenicu? Nevjerovatno je da vas svudje jednako vole, od Vrdara pa do Triglava.

Prč
Gost
Prč

Veci je problem sto oni mrze sve od vardara pa do triglava

realan
Gost
realan

Kako u bg tako se vratilo u pg..jedno je sigurno da su i jedni i drugi primitivci..

Prč
Gost
Prč

Nije navijaciki al ako si pratio sve i posle sezone dobro znas da je sve krenulo od covica. Mi smo gospoda za tu marvu iz pionira i ako ni kod nas nisi sve cvecke

ZDS
Gost
ZDS

Bilo je gadno, ja kao navijac Buducnosti kazem. Ali znamo ko je do svega ovoga doveo. U Podgorici je ove godine odigrano 16 meceva Evrolige, niko nije pljuvan. Ovo je zakuvao tvoj predsjednik sportskog drustva pa se njemu zali. Doduse on nije bio u hali, zakuvao je pa ostavio vama da trpite posljedice

Cica
Gost
Cica

Dobro je da imate glave nesto ih u Beogradu nijesmo primijetili.

Popaj i Oliva
Gost
Popaj i Oliva

SVE JE MANJE SPORTA

Pljuc
Gost
Pljuc

Ajdeeeeeeeee! Stvarno!!!!

Cica
Gost
Cica

Ako ste pretekli dodjite u petak da se igramo.

Doktor
Gost
Doktor

Čović mali.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

MISLILI STE DA NECE BITI,KO NA TVRDOJ STIJENI SVOJU HISTORIJU PISE
VIORI SE NAS BAJRAK CRNOGORSKI
NEK JE VIJECNA DRZAVA CRNA GORA

Catalunya
Gost
Catalunya

TAKO JE, a u petak da potučemo
#fmpideakonzum DO KOLJENA!!!

Popoviiodze
Gost
Popoviiodze

Ja mislim da lazu i jedni i drugi !!!!

Lavica
Gost
Lavica

Bogu fala se spasiste , sve i da je je tako u što sumnjam , ne opravdavam , ali kako siješ tako žanješ .

marius
Gost
marius

Ovo mu je saopstenje srocio oni Covic garant, i reka mu da ga objavi kako god da je bilo. Ako ih dobijemo i u Petak, a ocemo, e tek ce tad daq pocnu saopstenja. Covic , majstor manipulacija, i “dizac” tenzija .

Ana
Gost
Ana

Cao lazni euroligasi

Ops
Gost
Ops

Cao Lazni klubu

Strijelac
Gost
Strijelac

To je to, čuvena srpska laž…..koju je Dobrica Ćosić, promovisao kao vrlinu.

Ajmoooo
Gost
Ajmoooo

S obzirom kakva se atmosfera sprema u Bg, Buducnost treba da trazi majstoricu bez publike

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Ajde ne mlati, pa vidi šta je izjavio tvoj kapiten Lazić

Trrrtt
Gost
Trrrtt

Ne lažite ! A i da su to ste tako servirali u BG i sad pojedite to .

Panto
Gost
Panto

Baš mi je banja što su vas tako dočekali jer za drugo nijeste srbijanci nejaki!

Ljuma
Gost
Ljuma

Spustili se na nivou naseg gostovanja u pioniru.

Evo vec placem
Gost
Evo vec placem

Ne spustili su nivo vaseg sledeceg gostovanja u Pioniru.

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Gostovali ste na pocetku sezone pa vas niko ne dira. Valjda znate zbog cega sad gadjanje!

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

A ćoki da li je došao u Pg ili se prepao?

Zvezda
Gost
Zvezda

Medijski su pripremili to sto vam se desavalo. Danima se ovdje samo culo ratno huskacko novinarstvo.
Ipak ja CG jedina drzava u Evropi gdje postoje plemena. Sta od takvih ocekivati. Ovo Beogradjani nikad nikom ne bi napravili, ali zato je Beograd, Beograd a PG, to sto je

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Žalostan si kao čovjek ako stvarno tako sagledavaš okolnosti!
Nije lijepo ni jednih ni drgih ponašanje kada je u pianju ovo finale.
Ali ga je ćoki prvi započeo serijom konferencija i kako samo on umije da spinuje.
Naprijed Budućnost, ali naredni put sa više dostojanstva u navijanju,!

Ajmoooo
Gost
Ajmoooo

Hahahahha vidjeli smo beograd :*

NBA
Gost
NBA

AJMOOOOO- BEOGRAD NA VODI ,JOS MALO NA “LEDU”!OJ,XAXAXa

Lavica
Gost
Lavica

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Draško
Gost
Draško

Hahaha, vrh, jeste Beograd je simbol civilizovane Evrope 😂😂😂😂

NBA
Gost
NBA

“ZVEZDA”?@ ZA TEBE : AMERIKA! AMERIKA NEMA LOVCEN……..OJ XAXAXA!

Cgcg
Gost
Cgcg

Kakva lažovčina

J. B. TITO
Gost
J. B. TITO

Karma ma… joj fasisticku. Cudo je karma

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Jel moguće vas neko pljuva…

Ff pg
Gost
Ff pg

Osim ovog prvog dijela i rata, ovo drugo je stvarno istina. Konacno su istinu jednom rekli. Samo jedna stvar. Ovo je reakcija na vase ponasanje u Pioniru, tako da treba da cutite. Sledeca ce biti jos teza. Ne daj Boze da uzmete titulu u PG… Hvala Covicu sto nam je otvorio oci.

Dacho
Gost
Dacho

Internet huligan. Ti ces zeznuti. Idi spavaj

Rade007
Gost
Rade007

E kukuuuu,srpska posla. Jel moguće što čoek ispriča? Pa ne znam kakav komentar da dam na ovo…

Ajmoooo
Gost
Ajmoooo

Ko si ti i zasto lazes

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

“Laž je najače srpsko oružje…”, što bi rekao otac srpske nacije a mi bi rekli: srpska posla.

NBA
Gost
NBA

NE LAZI VASILJEVICU ! LAZOVEEEEEEEEEEEEE!

Send this to a friend