Košarka

Čikago ne da Mirotiću da zaigra protiv Crne Gore

Nikola Mirotić bi mogao da propusti Eurobasket zbog toga što Čikago ne želi da on igra ovo takmičenje – tvrdi Marka.

Španski reprezentativac je bio na spisku selektora za ovo takmičenje, međutim kako piše Marka, Mirotić je dobio uslov od Čikaga da ne igra na prvenstvu. Sigurno da je veliki problem za Nikolu činjenica da pregovara o novom ugovoru, što bulsi pokušavaju da iskoriste.

To bi mogla da bude sjajna vijest za Crnu Goru. Naša selekcija je u grupi sa Špancima, a Serđo Skariolo nije očekivao ovakav stav Čikaga pa nije ni pozvao drugog “stranca” Serža Ibaku.

Ukoliko Mirotić ne bude mogao da se odazove zamijeniće ga navjerovatnije Pjer Oriola ili Diop.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vesko
Gost
vesko

Nikola Mirotic je jedan najboljih kosarkasa iz Crne Gore svih vremena,samo su Zarko Paspalj i Dusko Ivanovic ispred njega a i njih dvojica da nisu otisli iz tadasnjeg Titograda ne bi nista napravili,kao sto ne bi ni Mijatovic ,Savicevic ili Jovetic a to je ono o cemu svi cute i prave se ludi u Crnoj Gori.Ovo je srdina koja najbolje… Više »

DjokoCrmničanin
Gost
DjokoCrmničanin

Njemu su rekli Mitrovic i kompanija da dok je njih on nikad neće bit košarkaš jer nije htio da ga kradu… E sad pametna Španija je to viđela i dala mu sve što ima… I čojek da se oduži… E sad ja mislim da je CG jedina država u Evropu đe momci po političkoj liniji igraju… U španiju svi znaju… Više »

uff
Gost
uff

DjokoCrmničanin, a ne brukaj nas prave Crmničane

DjokoCrmničanin
Gost
DjokoCrmničanin

A po cemu si ti veci Crmnicanin no ja??????

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Slaba ti je logika. Pa sam si reka da Katalonci, Kralja ne mogu viđet očima, pa igraju za Španiju. Da je zbog para pa da ga razumijemo. Mi smo toliko mali i tako se malo ulaže u sport, da je nama svako učešće na velikim takmičenjima uspjeh. Čim igraš za drgu državu izdao si svoju. Razlog je nebitan.

DjokoCrmničanin
Gost
DjokoCrmničanin

Ne kažem ja da nijeste vi u pravu,ali i njega mogu da shvatim,ne mogu da shvatim vatrepoliste koji ne igraju za CG,jer njih niko nije vrijedja niti im vrsio opstrukciju….
Doduše ja da sam bio sportista i kad bi me načepuli da ne igram za reprezentaciju nikad ne bih igrao ni za drugu…

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Potpuno si u pravu. Zamjeram mu što je već kao igrač Reala, materijalno obezbijeđen, odlučio da igra za drugu državu. Pa koliko je Vučević problema imao sa trenerom. Država je majka. Na žalost nekima je maćeha milija.

gost
Gost
gost

Naopaka logika, Djoko, potpuno naopaka… Ako ga je uvrijedio Danilo Mitrovic, to ne znaci da treba da igra za reprezentaciju Spanije. Dao je Realu dovoljno, ne mora i Spaniji. A imao je poziv od CG, pa se neckao, dal ko ponudi vise ili kome treba vise da se oduzi. I odabra Spance, a oni zvase Ibaku. I sad kad je… Više »

Montenegro
Gost
Montenegro

Bog vidi.. svaka cast majstori iz čikaga.. mada je tamo četnicka dijaspora ali izgleda u taj lobi tamo ima i loneki iseljenik od prije cetnika k9ji je ostahio potomke da sad drmaju.. ?

Hm...
Gost
Hm...

A mnogo si bistar.

Ano
Gost
Ano

Veliki covjek i igrac, pucketate li od ljubomore i zavisti?

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Pa ako čuješ neko pucketanje, onda sigurno znaš, što nam pucketa za tog tvog čojeka.

Rambo
Gost
Rambo

Ne znam cemu ovoliko mrznja prema Miroticu, i ja mu zamjeram sto ne igra za Crnu Goru…ali vjerujte mi da je on veliki covjek i humanista i zbog toga ga treba maksimalno postovati i ne psovati i vrijedjati

Rambo 1
Gost
Rambo 1

Veliki coek ne moze bit kad je izdao svoju grudu! Svoj narod, svoje djedove! Stavi tacku!! A humanista jeste, pomaze sve sto je protiv crne gore!

Mirko
Gost
Mirko

Rodna gruda ahahhahahhahhahhahhaha….beale tamo

Rambo 4
Gost
Rambo 4

Mirko ti mora da radis u DRS?

free samples
Gost
free samples

a nijiesu ti izdajice ovi sto ti rasprodase kamen na kamenu nase rodne grude!!! mnogo si mi bistar!Da si u necemu dobar a da ti to niko ne vrednuje a jos te i zaebava ti ne bi otisao nedje dje ce te postovati i imati koristi od svog truda i rada

Miki
Gost
Miki

Zasto je izdajica?

Patriota
Gost
Patriota

Ja mislim da Juda svakako ne bi imao srca da igra protiv svoje zemlje… malo sjutra

Zeta
Gost
Zeta

Rijetko gadan tip.

Nole
Gost
Nole

Tako mu i treba. Izdajica

Mali Jože
Gost
Mali Jože

A nemojte časti vi, no neka igra. Evo se u Grbavce uči španski i spremaju se navijači. Sram ga bilo, ka i svakog drugog ko igra protiv svoje države.

anonymous
Gost
anonymous

Uaaaaa Mirotic! Ne pominjite ga vise…

konik
Gost
konik

Nikakva steta prezivjecemo i to

Mira
Gost
Mira

Ka da bi ima sanse da zaigra za prvi tim Spanije

Send this to a friend