Košarka

Čović: Bilo je vruće u Podgorici u aprilu

Čović

Predsjednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović prisjetio se da je u finalu plej ofa prošle sezone “bilo vruće u Podgorici” i istakao da je Budućnost favorit u ABA ligi ove sezone.

“Plavi” su proljetos poslije burne finalne serije sa 3:1 u pobjedama srušili Zvezdu i donijeli trofej regionalnog takmičenja u Podgoricu.

“Naučili smo lekciju iz aprila, sa završnice plej-ofa. Bilo je vruće tada u Podgorici. Zvezda je, uz uvažavanje drugih, vjesnik svega što se događa. Mi smo se u nedjelju bavili samo igrom, sportom, tako ćemo i nastaviti. Ostalo ste vidjeli u TV prenosu. Ima tu nekih ružnih, začuđujućih pojava u Crnoj Gori, što je čudno posebno što su odnosi dva politička vrha korektni. Uvijek podsjećam na onu poznatu “sačuvaj me Bože osjetljivosti male Crne Gore i arogancije velike Srbije”, kazao je Čović.

Velika borba očekuje se i ove sezone za pehar ABA lige i kartu za Evroligu.

“Ni u jednom takmičenju nismo favoriti. U ABA ligi tu su Budućnost, Cedevita, Partizan igra jako dobro, ima vrlo kvalitetnog trenera Čanka, izbalansiran i interesantan tim, zatim za kondiciju odličnog stručnjaka Krdžalića, koji je radio u početnim danima FMP-a. U Evrokupu su favoriti Lokomotiva, Monako, Andora”, ocijenio je Čović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eto tako
Gost
Eto tako

Gurnuo si u vatru mladog trenera i izgorio ga plus izgubio titulu..Buducnost je dugo godina bila u vrhu i zasluzeno je postala sampion ABA ali u Evroligi se nece proslaviti tako da si dosta odgovoran za los rejting svog tima prosle sezone.

Vojo
Gost
Vojo

Ćorko vidjećes iduceg aprila kakva ce biti vrucina dobro ces se opotiti

brko mali
Gost
brko mali

Sjedi, 1. U april ce vam opet bit prevruce u PG

Anonimus
Gost
Anonimus

Sačuvaj me bože Čovića i ostalih gmazova….

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Kako možete da prenosite poruke ovog kriminalca!

CG volim
Gost
CG volim

Smoru dosadni folirantski !!!

Send this to a friend