Košarka

Čović odgovorio Bokanu: Svi bolje znaju naš budžet od nas samih

Nebojša Čović

Dan nakon što je prvi čovjek Budućnosti Voli Dragan Bokan izjavio da Crvena zvezda ima ubjedljivo najveći budžet u regionu, najveći u istoriji tog kluba, oglasio se i predsjednik “crveno-bijelih” Nebojša Čović.

“Radimo, pokušavamo da napravimo tim koji bi potencijalno bio konkurentan i u Evroligi, sa ograničenim sredstvima u budžetu. Ono što moram otvoreno da kažem, vidim već počinje bukanje po konferencijama za štampu u regionu. Ne znam – ovoliko Zvezdin budžet, onoliki Zvezdin budžet, svi bolje znaju naš budžet od nas samih. Sve bruto, znači prvi tim, 16 igrača, stručni štab, doktori, fizioterapeuti, ekonomi ne smije da izađe više od 4.5 miliona i to treba uklopiti. Jedno su cijene u Americi, drugo u Kini”, rekao je Čović.

Crvena zvezda je ovog ljeta dovela četiri pojačanja: Džejmsa Gista, Derika Brauna, Čarla Dženskinsa i Ognjena Kuzmića, a ugovori su produženi sa okosnicom tima iz prošle sezone.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Ovo sto vam rade ovaj i terzic tek ce da vas boli i pece kad podju ovaj vam je nabio dug za proslu i ovu godinu oko 5 mil a terzic kad podje bit ce sve sminesno ispod 70-80mil samonne hnam dje ce sad da pobjeze posto je vrata Crne Gore zatvorio guzicom…

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Koja crna zvezda,tu je 9 igraca iz S A D ea ,a oni amerikance smislit nemogu,dje su vam igraci iz bratske Rusije…a Covicu,pa u Rusiji je sve najbolje…

Delboj
Gost
Delboj

Zamolio bih da ovoga me izbacate u clancima. Ispljuvah sav monitor.

prekomoracanin
Gost
prekomoracanin

šta prica ovaj čović. opet priča bajke. eno je izbacen izvjestaj revizora za proslu godinu , gde vec duguju 2 miliona eura…koliko ce to biti poslije ove godine. uprskali su totalno.

adminjedsmra
Gost
adminjedsmra

Što to bješe obraz!?

Novljanin
Gost
Novljanin

Pitaj Amara

Jupije
Gost
Jupije

Pa amar ga ima, bar sve radi iza svog imena, za razliku od tebe.

Pisac
Gost
Pisac

Javio se nesoj ljudski.

Kutinjo
Gost
Kutinjo

To Čovke dominiraj,gazi,lomi. Još samo Teo i F4 je naš😁💪👏😂🙋🏀🏆

teo
Gost
teo

xxaxaxxaxa evo da vidimo

prekomoracanin
Gost
prekomoracanin

pa nakon tea moracete da zakljucate klub i promjenite ime u borac iz cacka. dug se mora vracat. igrajte se ove sezone al nemoj plakat poslije nje.

Stari Moj
Gost
Stari Moj

To je najveci kralj, sve za 5 miliona a doveo za sad 5 pojačanja kojima nije plata ispod 400,000 € ili mu matematika ide lose ili ste vi upravu…

Novljanin
Gost
Novljanin

Da im da i po 5 miliona, bar mu radnici u prodavniama ne rade za 300 e bez slobodnog dana da bi strancima dao 800 000 eura godisnje.

mastas
Gost
mastas

Evo radi mi drug tamo pa cu ti rec da pricas gluposti

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Prvo, da znaš prilike u KK Budućnost znso bi da Bokan ne ulaže preko 700 000 eura svog novca u klub na godišnjem nivou. Sve preko toga ulažu “prijatelji kluba” i ostali sponzori koji su se prethodne godine zbog Evrolige morali više isprsit nego inače, kao i sam grad i država jer su prepoznali važnost izlaska Budućnosti u Evropu preko… Više »

Novljanin
Gost
Novljanin

Čovke kralju !

prekomoracanin
Gost
prekomoracanin

jel pricamo o istom? o onom sto je spominjan na sudjenju za ubistvo djindjica, kao jedan od nalogadavaoca, na covjeka koji je pokrao kosovo? covke kraljuu

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Otkad se sekiraš za Srbe sa Kosovaa,priznao si ga

Svjefol
Gost
Svjefol

Covicu je drugo ime Istina i postenje. Stranci u Zvezdi igraju iz ljubavi prema tom klubu…hahahaha….

Ksalol
Gost
Ksalol

Vala kad vidim ovome facu zlog zeca, slosi mi se odmah

Ime
Gost
Ime

I ti si se našim bavio prošle godine toliko da si smorio apsolutno svakog…

Dalton
Gost
Dalton

Pudlico,dje su one zgrade na kosovo za koje si uzeo lovu?

Cetinje
Gost
Cetinje

Evo ga ovaj “KARAKTER”kako ko Covic o postenju.Covicu nebito je sto prica Bokan,ali i sam znas da je cifra duplo veca,pa to pisu Srpski talboidi,doduse ne oni koji su pod “nadzorom”Vucica i tebe,ali “u lazima su kratke noge”isplivat ce ubrzo istina od vasih :komsija” u Beogradu.

Send this to a friend