Košarka

Čović skandaloznim ponašanjem objedinio sve klubove u regionu

foto: KK Crvena zvezda

Upravni odbor KK Budućnost Voli zaključio je da je predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović objedinio sve klubove u regionu svojim skandaloznim ponašanjem.

Čelnik Beograđana danas je najavio da njegov tim neće večeras istrčati na parket protiv Budućnosti u četvrtom meču finala plej ofa ABA lige nezadovoljan suđenjem u trećoj utakmici.

“Poštovani ljubitelji košarke,  Noćas u 21:00 svi u „Moraču“! Da sportski i dostojanstveno pobijedimo renomiranog sportskog protivnika .

Predsjednik KK „Crvena Zvezda MTS“ uspio je nešto što nikome već odavno nije pošlo za rukom, a to je da objedini naš region, kao i sve košarkaške klubove i košarkašku javnost u osudi njegovog skanadloznog ponašanja i pokušaja da izvrši nezapamćeni pritisak na sudije, rukovodstvo ABA Lige, domaćine, grad i državu, što je nezabilježeno u regionalnom sportu .

Bilo bi mnogo bolje da predsjednik KK „Crvena Zvezda MTS“ način komunikacije , gledanje i razumijevanje košarkaške utakmice nauči od trenera svog kluba.

Srećom, Predsjedniku KK „Crvene Zvezde MTS“, shodno pravilima završetkom takmičarskog dijela, ističe mandat Predsjednika predsjedništva ABA Lige.

KK Budućnost će na parketu pokazati kako se sportski bori! Ponavljamo, dođite svi da i većeras sportski podržimo ekipu i slavimo košarku!”, saopšteno je iz Upravnog odbora “plavih”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pecicanin
Gost
Pecicanin

Čović još sanja da je ovo period vladavine Sloba Miloševića kada je mogao da radi sve što su zamislili. Davno prošlo vrijeme Čoliću.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

BUDUCNOST JE JAKA..BUDUCNOST JE OVAJ PUT PREJAKA..JUCE JE IGRALA 30% I OPET POBJEDILA…SPRSTIT CE IH I NOCAS…

Send this to a friend