Košarka Crvena zvezda traži novog trenera

Čović zaprijetio igračima: Trener je pošao, zna se ko ide sljedeći…

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da je trener Milan Tomić otišao, a da su sljedeći igrači i da im je to saopšteno.

Za slabe igre na startu sezone crveno-bijelih ceh je platio šef stručnog štaba, koji se sporazumno rastao sa klubom sa Malog Kalemegdana.

“Ovo djeluje kao šok terapija, vidjećemo da li će biti dobra ili loša. Trener je otišao, zna se ko je sljedeći – igrači. I to im je i rečeno”, rekao je Nebojša Čović.

Strahinja Gavrilović će vršiti funkciju trenera do izbora novog šefa stručnog štaba.

“Trenutno će to premostiti prvi pomoćni trener Andrija Gavrilović. Veoma iskusni treneri imaju ugovor od bar 500 – 600 hiljada eura, uz to idu stan i automobil, mi nemamo taj novac. Razmišljali smo o Saši Obradoviću, ali on ima ugovor sa Monakom”, rekao je Čović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gost
Gost
gost

Nije Tomic otisao jer si ti htio da igracima das sok terapiju no je njemu dosta bilo tebe a nada se poziciji u Olimpijakosu… Vidi i sam da ova Zvezda ne moze na 2 fronta ko sto nije mogla ni Buducnost prosle godine.

marius
Gost
marius

Ovaj Covic se drzi one stare, ono sto ga ne slomi, to gs ojaca . Svi su zamjenjivi, jedino je on vjecan.

Tijana 1
Gost
Tijana 1

Nije on večan, a ti si delimično u pravu. Ko ne ceni sebe, ne ceni ni druge… Ssamim tim.. Sam si dao neke odgovore, samo kontra xD

Anonimous
Gost
Anonimous

Gospon Čović, da nisi zaboravio? Riba smrdi od glave… Ti si valjda na redu…

Svjefol
Gost
Svjefol

Ludi zec

Malena
Gost
Malena

Čoviću, ‘ljudino’, najzdravije bi bilo, i za Zvezdu i za ABA ligu, da ti odes. Sto dalje. Ti si otrov za sport.

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Pa sto ste razmisljali o njemu kad ima ugovor sa Monakom? Samo zamajavas javnost da bi sad ljudi glavoboljali koga ces da dovedes, manipulatoru…

Send this to a friend