Košarka

Crnogorski Telekom i Budućnost Voli nastavljaju uspješnu saradnju

foto: KK Budućnost Voli

Crnogorski Telekom i KK Budućnost VOLI nastaviće dugogodišnju uspješnu saradnju, potvrđeno je danas prilikom potpisivanja Ugovora o sponzorstvu za košarkašku sezonu 2018/19.

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su danas Predrag Perković, direktor Sektora za poslovne korisnike u Crnogorskom Telekomu i predsjednik KK Budućnost VOLI, Dragan Bokan.
Perković je istakao veliko zadovoljstvo zbog nastavka saradnje i poželio još jednu uspješnu sezonu svim članovima tima.

“Imam posebno zadovoljstvo da danas potvrdim nastavak saradnje sa šampionskim timom i da im poželim još jednu uspješnu sezonu. Vrlo smo ponosni na istorijski uspjeh koji je Klub ostvario u prethodnom periodu i kao dugogodišnji partner i sponzor nastavićemo da budemo njihova puna podrška. Telekom će zajedno sa svojim korisnicima biti uz “plave” i u narednom periodu i očekujemo da će u predstojećoj Euro i ABA Ligi KK Budućnost VOLI ponovo ostvariti značajan uspjeh”, rekao je Perković.

Zadovoljan je bio i prvi čovjek “plavih” Dragan Bokan.

”U sportu, kao i u biznisu, poseban značaj imaju dugogodišnja partnerstva. Telekom, prijatelj Budućnost Volija, godinama nas podržava I za nas je od velikog značaja da ih što bolje prezentujemo u evropskoj sportskoj javnosti.Opredjeljenje da daju podršku klubu u kojem stasavaju mlade košarkaške generacije I koji je ponos naše zemlje, pokazuje opredjenje ove kompanije kada je u pitanju odgovornost prema društvenoj zajednici u kojoj posluju. Izuzetno smo zadovoljni što ponovo zajedno krećemo u susret novoj sezoni I novim, zajedničkim uspjesima,” izjavio je predsjednik Budućnost Voli, Dragan Bokan.

Budućnost će novu sezonu otvoriti u ponedjeljak od 21 sat utakmicom ABA lige protiv Krke.

Send this to a friend