Košarka

Čuvaju drugo mjesto

FOTO: P.S. / RTV Cetinje

Samo tri kola prije plej-ofa Sutjeska ima Jasnu šansu da zadrži drugo mjesto u Super ligi. Protiv Lovćena, ekipe koja je igrala Izuzetno u ABA 2 ligi ove sezone, Nikšićani će biti favoriti.

Ključna u borbi za drugu poziciju biće izvjesno utakmica sa Mornarom, u posljednjem 10. kolu. Do tada ekipa Zorana Glomazića, koja trenutno ima skor 5-2, želi da nastavi niz odličnih partija. Plej-of i ABA 2 su obezbijeđeni, ali tu se ne zasvršavaju ambicije Sutjeske.

„Već je napravljen veliki uspjeh, ali dobru formu treba sačuvati i nadograditi. Želimo prednost domaćeg terena u polufinalu, Nikšić je zaslužio tako velike mečeve. Ritam utakmica je žestok, a Lovćen će u ovom kolu biti izuzetan protivnik. Kvalitet su pokazali u prethodnom kolu, odličnim otporom Budućnost Voliju“ poručio je kapiten Nikola Đoković.

Lovćen je u borbi sa Teodom za četvrto mjesto, koje bi značilo plasman u ABA 2 ligu naredne sezone. Zato ovaj meč ima najviši takmičarski značaj u ovom kolu, pa se očekuje veliki broj gledalaca u još jednom meču u nizu u “Sportskom centru.u Nikšiću.

Send this to a friend