Košarka

Da nije bilo uspjeha Budućnosti i reprezentacije, ne bih ni primio ovu nagradu

foto: KSCG

Košarkaški klub Budućnost Voli će 2018. godinu u klupsku istoriju upisati zlatnim slovima, a sigurno da razloga za zadovoljstvo ima i plejmejker Nikola Ivanović.

Crnogorski reprezentativac nakon nagrade ,,19. decembar” i izbora za najboljeg sportistu Podgorice sinoć je dobio još jedno priznanje.

U tradicionalnom izboru Košarkaškog saveza, u kojem učestvuju svi klubovi, dileme gotovo da nije bilo Nikola Ivanović najbolji je košarkaš Crne Gore u 2018. godini.

“Mnogo lijepo je sve što se izdešavalo ove godine. Svaka nagrada zbir je onoga što su prethodne godine napravili reprezentacija i klub”, kazao je Ivanović.

Plejmejker Budućnost Volija je drugi košgeter (13,8) i prvi asistent (4,8) crnogorske selekcije u kvalifikacijama. Ivanović je možda i najzaslužniji za istorijsku titulu Budućnost Volija u ABA ligi.

“Nije ona lažno skromna, stvarno jeste tako. Da Budućnost i reprezentacija nijesu napravili ovakve rezultate, nijedna moja nagrada ne bi imala značaj, niti bih je primio”, naglasio je Ivanović.

Centar Valensije Bojan Dubljević, najbolji je strijelac i skakač crnogorske reprezentacije u kvalifikacijama sa 21,8 poena i osam skokova po utakmici, nedavno je postao najbolji strijelac Evrokupa, pa je očekivano izabran za igrača godine u inostranstvu, ali zbog obaveza u klubu nije prisustvovao svečanom proglašenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgorica
Gost
Podgorica

E qq je li moguce

Titograd
Gost
Titograd

Realno sad se vidi taj uspjeh

ivan
Gost
ivan

Svaka cast momak! Tebe za kapitena Buducnosti!

Hej
Gost
Hej

Tako je!

Send this to a friend