Košarka

Da se dokažem, minuli rad u košarci ne postoji

Slobodan Subotić je prije dvije godine bio nadomak plave klupe, ali tek sada su se poklopile kockice – trofejni Piksi želi “ratničku Budućnost” i ne bježi od forsiranja domaćih košarkaša, što je uostalom bilo presudno za najveći uspjeh u istoriji kluba i osvajanje ABA lige u sezoni 2017/2018.

Bivši trener Iraklisa, AEK-a, Ariša, Panatinaikosa, Panioniosa, Slovenije, Olimpijakosa, Splita, Cedevite, A1 Rijadija, Cibone i Libana se juče drugi put sastao sa predsjednikom kluba Draganom Bokanom.

“Sve je u redu. Napravili smo grubi plan priprema, igrača. Kroz desetak dana sam opet u Podgorici, a tada ćemo sve da definišemo”, rekao je 62-godišnji Novljanin za Dnevne novine prije leta za Sloveniju, gdje mu živi familija.

Nakon evroligaške sezone u koju je uloženo dosta, a nije se do bilo ništa i lutanja sa strancima koji nisu bili pojačanja, “plavi” se vraćaju oprobanom receptu domaći igrači plus par stranaca.

“Tako je, to će biti naš tim otprilike. Još nismo definisali tačno na kojim pozicijama nam trebaju pojačanja, ali otom potom”, poručio je Piksi, koji ne krije ambicije…

“Ciljevi su visoki. Jasno je da ne možemo da se borimo za sredinu tabele. Ali kad sklopimo roA ster, pričaćemo detaljnije o svemu”.

Nikola Ivanović, Nemanja Gordić, Igor Drobnjak, Petar Popović, Suad Sehović, Milić Starovlah, Aleksa Ilić, Danilo i Zoran Nikolić, povrijeđeni Filip Barović koji će se na terenu naći najmanje za pola godine to su igrači pod ugovorom.

“Vjerovatno će svi da ostanu”, indirektno je nagovijestio obrise tima za narednu sezonu 10. trener u Bokanovom osmogodišnjem mandatu.

Rođen je u Herceg Novom, ali je košarkaški i trenerski rastao u Grčkoj. Sada će prvi put raditi “kod kuće”…

“To je motiv više. Ali, ne samo zbog toga da se dokažem i potvrdim kući. Trener mora da se dokazuje iz godine u godinu. Ne postoji minuli rad i uspjesi u košarci. Toga nema”, poručio je Slobodan Subotić.

Pogled na roster jasno kaže da će Budućnost Voli na tržištu tražiti beka, krilo, krilnog centra i centra…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budva
Gost
Budva

Nidama i Pulena dovesti..

Peko Dapcevic
Gost
Peko Dapcevic

Dovesti Nidama da se uz njega razigra Drobnjak i Popovic, uz Sehovica dovesti iskusnog Feldina i mladog Ascerica, na krilu dovesti Nikolsa i mladog Atica, uz D.Nikolica dovesti Lazica i uz Z.Nikolica dovesti iskusnog Ajversona i mladog Simonovica i uz nase mlade Pajobica, Zugica i Vujisica imamo odlicnu ekipu koja ce se boriti za vrh Aba lige u suprotnom nista… Više »

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Neka si im ti reka, pa ako te ne poslušaju makar ti je mirna savjest.

Maestro
Gost
Maestro

Ma kakav crni Feldin. Ako misliš na Demetrisa Nikolsa, to je dobar izbor. Dovesti Marka Todorovića iz Huventuda i Jovana Kljajića iz Gran Kanarije. To bi bila odlična ekipa, uz možda Edina Atića kojeg si spomenuo iz Mege…

Varvari konik
Gost
Varvari konik

Sva cast Peko vidi se da znas kosarku pomogao si im i to za dzabe sad je na njima. Hvala Peko

Send this to a friend