Košarka Predsjednik KSS demantovao medijske navode

Danilović: Nije tačno da sam vrijeđao Đorđevića i htio da se bijem sa Tomaševićem

Peto mjesto na Mundobasketu je neuspjeh, a ne debakl za predsjednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića, koji je demantovao natpise pojedinih medija da je došlo do konflikta sa nekadašnjim reprezentativcem Jugoslavije Dejanom Tomaševićem.

“Orlovi” su u Kini bili jedan od favorita za najviši plasman, ali su poslije poraza od Španije i Argentine se oprostili od borbe za odličje.

“Peto mjesto na Svjetskom prvenstvu je neuspjeh, nije debakl. Negdje smo pogriješili i to nije pitanje za mene. Naša je uloga da reprezentacijama, od mlađih do A selekcije, stvorimo najbolje uslove, da može da se trenira i da dovedemo najbolje trenere koji su na raspolaganju da rade sa tim djevojčicama i dječacima, mjesec ili dva dana. Načuo sam da je lakše doći do Kim Džong Una nego do mene i načuo sam da sam mog prijatelja Saleta nazvao pogrdnim riječima i da sam htio fizički da se obračunam sa Tomaševićem. Ako mislite da će neko posvađati mene, Dejana Tomaševića i Đorđevica izmišljenim naslovima, to je ćorak”, rekao je Danilović.

Aleksandar Đorđević je poslije Mundobasketa napustio kormilo Srbije, a spekuliše se da će ga naslijediti Saša Obradović.

“O tome razmišljamo narednih mjesec-dva, ne treba ništa seći. Stabilan smo Savez. Videjćemo, pa ćemo vam reći“, poručio je Danilović.

Na kraju je dodao i da će Srbija konkurisati za domaćinstvo jednog od kvalifikacionih turnira za plasman na Olimpijske igre.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eeee
Gost
Eeee

Jel ovo on nazvao reprezentativce devojcicama?

Vojo
Gost
Vojo

Pa i da si nas to ne interesuje radite sto vi drago dvije smo mi razlicite zemlje dva naroda

ajde
Gost
ajde

ne mlati.

Helix
Gost
Helix

Ao, bre Vojce, mojne tako, mori! Pa nista tebi nije rekao, sto istrcavas?

Send this to a friend