Košarka Neće produžiti ugovor u Iberostar Tenerifeu

Dino slobodan igrač

Naš reprezentativac Dino Radončić (21) neće igrati za Iberostar Tenerife naredne sezone. Talentovani bek-krilo je slobodan igrač.

Krilo visoko 203 santimetra u klub sa Kanarskih ostrva stigao je krajem februara, iz Mursije. Od tada je odigrao pet mečeva.

Klub je saopštio, da je Radončić jedan od šest igrača sa kojima neće biti produženi ugovori. Među njima su i Eron Vajt i Lahu Konate.

Za Iberostar Tenerife Radončić je nastupao sa minutažom od 12,3 minuta po meču i imao učinak od dva poena, tri skoka i 0,8 ukradenih lopti po utakmici. Ukupno, za Mursiju i Iberostar Tenerife, odigrao je 24 meča u sezoni za nama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vasko de gama
Gost
vasko de gama

samo dobar marketing njegovog oca,daleko je od osrednjeg kvaliteta

Duklja
Gost
Duklja

Izgleda da nema očekivanog kvaliteta nažalost. Mlad je, ali… I u reprezentaciji smo se svi pitali šta ovaj momak radi. Ako ne bude nadogradnje u njegovoj karijeri bojim se da će biti težak prosjek. A najbolji drugovi i Realu bili on i Dončić, i evo koliko su im različiti putevi.

Gigi
Gost
Gigi

Zvace ga djoko u mornar

Barani
Gost
Barani

Treba da dodje u Mornar,karijeru da osveži i krene ispočetka.

StaSeRadi
Gost
StaSeRadi

Jos jedan kristalan dokaz da talenat bez mukotrpnog rada ne znaci nista. U mladjim kategorijama Reala su se kleli u njega i Doncica. Ali dok se ovaj folirao i radio polovicno, Doncic je radio na sebi non stop.

Miko
Gost
Miko

Sjedi dje si ni za dje si nijesi

Budva
Gost
Budva

Znam da mnogi nisu da dodje u Buducnost,ali mislim da ne bi bilo lose jer nije gos genter nego je vec dobar u odbrani..

Rapajić
Gost
Rapajić

Odbrana loša,u napadu ograničen, nesiguran u sebe, plaši se svog hlada… Jeste da je naš ali je loš igrač. Ne znam kako je uopšte došao do Reala

PRCKO
Gost
PRCKO

Samo nemoj u Buduscnost ljubi te brat! On je vanserijski igrac,istripovani decak koji moze da igra u ABA 2 ligu i to da mu bude maksimum.

Send this to a friend