Košarka Mladi košarkaši pred novim izazovima

Drobnjak i Starovlah pojačali studente: Uželjeli smo se košarke, imaćemo kvalitetnu ekipu

foto: KK Studentski centar

Priliku da naprave korak naprijed u karijeri Igor Drobnjak i Milić Starovlah, imaće u predstojećoj sezoni u dresu Studentskog centra.

Eventualnim dobrim partijama u dresu “studenata”, mogli bi da ponovo dođu u šansu da zaigraju za Budućnost Voli.

“Studentski centar je mlada ekipa sa velikom željom za dokazivanjem. Velika želja je prisutna, svi žele da napreduju. Juče smo počeli sa pripremama, igraćemo dvije jake lige – ABA 2 i crnogorsku ligu koje su važne za naš napredak. Daćemo sve od sebe da iskoristimo pripreme na pravi način, i nadam se da će zdravstvena situacija biti bolja kako ovdje tako i u svijetu i na taj način neće ometati nastavak sezone”, rekao je Drobnjak.

Starovlah je bio dio tima Budućnosti Voli, koji je prije dvije godine osvojio ABA lige.

“Što se tiče naše ekipe, to je mlada ekipa koja će igrati dva kvalitetna takmičenja. Svi su se uželjeli košarke i svi su puni želje za dokazivanjem. Imaćemo dobru i konkurentnu ekipu za oba takmičenja. Nadam se da će zdravstvena situacija biti bolja u regionu i da neće biti prepreka koje bi mogle da otežaju tok lige”, istakao je Milić Starovlah.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Srećko
Gost
Srećko

Mladi igrači se moraju istrpjeti,dati im šansu da pokažu što mogu,najlakše ih je otpisati.

PODGORIČANIN21
Gost
PODGORIČANIN21

Realno, kao veliki navijač Budućnosti i Podgoričanin rođeni, i kao neko ko prati sve aktivnosti Budućnosti u svakom momentu, i u svakom sportu, mislim, da ova dvojica momaka nemaju potencijal za prvi košarkaški tim Plave ekspedicije…

Marko996
Gost
Marko996

Slazem se

Ćeta
Gost
Ćeta

Starovlahu je pružana šansa ali on mi djeluje nekako nezainteresovano tako se ponnaša na terenu ,možda i griješim u svakom slučaju želim im oboici srecu

Send this to a friend