Košarka

Drugo pojačanje: Jagodić Kuridža novi igrač Budućnosti Voli

Marko Jagodić Kuridža, iskusni krilni centar, novi je košarkaš Budućnost Volija.

On u tabor podgoričkog kluba dolazi iz redova Crvene zvezde, gdje je proveo posljednjih godinu i po, kao bitan igrač u rotaciji.

Riječ je o košarkašu sa velikim iskustvom nastupa u ABA ligi, jer je osim beogradskog kluba, dugo godina branio boje zagrebačke Cibone, kao i Primorske iz Kopra.

Jagodić Kuridža je svojevrsni magnet za trofeje, a u karijeri je osvojio dvije ABA lige, prvenstva Srbije, Hrvatske i Slovenije, ali i Belgije i Češke gdje je branio boje Ostendea i Nimburka.

Takođe, osvajao je i Kup takmičenja u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Belgiji.

Karijeru je počeo u Spartaku iz Subotice, nastavio je u Novom Sadu i Borcu iz Banja Luke.

Sa “plavima” je dogovorio jednogodišnju saradnju.

Budućnost je juče angažovala Edina Atića, a stigao je i trener Aleksandar Džikić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lavanda
Gost
Lavanda

Ne zalećite se.Početak je prelaznog roka Da li je Zvezda iz perspektive njihovih navijača dovela pojačanja za Eurolugu? Ivanović i Mitrović?Da se ne lažemo ,od Nikole ima boljih plejova koliko hoćeš,ali je on naš.

mrki
Gost
mrki

Dakle, ništa od dobre Budućnosti za narednu sezonu.Izvinjavam se i Apiću i Jagodić-Kuridži,ali na tim pozicijama su potrebni igrači za dvije klase iznad.

Simon
Gost
Simon

Neće dat ura 😂😂😂😂😂

Mne
Gost
Mne

Što će vam on,isluženi igrač,ništa posebno,bolje dati šansu mladim igračima

mga
Gost
mga

Ne znam, klub se vjerovatno suocava s opstrukcijom nove vlasti dje su svi zvezdasi. S druge strane ako ga je Dzile izabrao valjda on zna bolje od mene.

Titograd
Gost
Titograd

Vole ovi iz vlasti Buducnost taman koliko i oni u BG

How spineless
Gost
How spineless

Gluposti, kakva opstrukcija? Klub je PRIVATNO vlasništvo. Nema toga u Crnoj Gori ko je zaradio kao Bokan tokom ove pandemije. Otvaraju se ogromni Voli objekti na sve strane. Navijač sam Budućnosti otkad znam za sebe.

Maestro
Gost
Maestro

Nijedan klub u CG nije privatno vlasništvo, pa ni KK Budućnost. To je dogovor opštine i privrede. Budi realan, pa priznaj da Srbija finansira zvezdu sa 10 miliona, dok kod nas klub finansiraju entuzijastični privatnici..

Lavanda
Gost
Lavanda

Mislim da je prošla sezona pokazala da nije tako..Ne bi zadržali Kobsa,koji je tu najvredniji igrač.Ovaj plej iz Igokee koji se pominje je odličan igrač,sa dobrim brojkama..

Levis
Gost
Levis

Da ,zato finansiraju još jedan klub(S centar)i doveli su igrača((Atića) koji je bio pod ugovorom i trebalo je platiti odštetu za njega.
Ne bi se reklo da su u nekoj krizi.

Barka
Gost
Barka

Dobar igrac, borac. Sa srecom. Dzikic sprema borbenu ekipu…

Srbo
Gost
Srbo

Dobar i borben igrač al za 5/10min, odriješite kesu više pa dovedite top igrače, badava Džile ako ne dođe 6/7 vrhunskih igrača.

Gorica pod
Gost
Gorica pod

Ovo nije pojacanje…naprotiv…znaci vazno je odrzati klub i opstati u ABA ligu bez ikakvih vecih pretenzija.

Konformista
Gost
Konformista

Kuridža je ionako backup četvorka. Bolja od Mitrovića milion puta. Jedina dva odlaska koja bole su Džoni i Rid. Ne zna se koje više od ta dva. Meni je Rid stvarno prirastao srcu i bio je fenomenalan. Trebamo ga vratiti. Što se tiče Atića on je Suadova zamjena. Mislim da je jasno da kapiten ide u penziju. Ne vidim koga… Više »

Dado
Gost
Dado

Ko ti je rekao da je Rid otisao ???

Send this to a friend