Košarka

Džikić pobjedu posvetio Baroviću

Aleksandar Džikić (Foto: Miloš Prodanović)

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić pobjedu nad Galatasarajem posvetio je povrijeđenom Filipu Barovića i rekao da je zadovoljan trijumfom, ali ne i nekim detaljima.

Podgoričani su savladali klub iz Istanbula i sačuvali maksimalan učinak poslije tri kola u Evrokupu.

“Filip je imao tešku povredu oka. O tome ćemo kada se vrati, ali je jako ozbiljna”, rekao je srpski stručnjak, a potom nastavio:

“Zadovoljan sam pobjedom, ali nisam nekim detaljima od pojedinih igrača. Nastaviću da ih guram naprijed, ne želim da se zaustavim na ovome. Galatasaraj je jak tim, sigurno među tri najbolja u našoj grupi. Više puta ćemo tokom ove sezone igrati protiv sebe, a ne rivala i ako to nauče si igrači, biće dobro. Ne želim da se bavim kalkulacijama oko prolaza dalje, sada samo mislim o meču protiv Olimpije u kojoj ću biti bez dva igrača”.

Bek “plavih” Petar Popović istakao je da večerašnji trijumf znači mnogo i na polju samopouzdanja.

“Upisali smo važnu pobjedu, zaokružili mini seriju kod kuće i zbog toga smo srećni. Ovaj uspjeh nam donosi samopouzdanje, ali ne smijemo sada da poletimo. Slijedi nam gostovanje Olimpiji, koja je jača nego prošle godine. Poslije dana odmora taj meč će nam biti u fokusu i nadam se novoj pobjedi”, kazao je Popović.

Budućnost će sljedeći meč u Evrokupu odigrati za sedam dana protiv takođe neporaženog Bajerna u “Morači”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Džikiću legendo,majstore.

Send this to a friend