Košarka

Džikić poslije Partizana: Dobili smo ekipu koja će se boriti za trofej u ABA ligi

foto: KK Budućnost Voli

Trener Budućnosti Voli Aleksandar Džikić rekao je da je njegov tim savladao Partizan, ekipu za koju će se sigurno boriti za trofej u ABA ligi.

“Plavi” su protiv beogradskog kluba upisali šesti trijumf u regionalnom takmičenju ove sezone.

“Čestitam Partizanu na dobroj igri. Svih 40 minuta su bili u igri. Griješili su kao i mi. Međutim, zapamtite da će se boriti za ABA titulu. Zadovoljan sam što smo se poslije pobjede u ABA ligi uspjeli da odigramo dobro sa energijom i fokusom”, rekao je Džikić na konferenciji za medije.

Odličnu igru pružio je Erl Klark, koji je ubacio 20 poena.

“Nadam se da će Erl Klark na ovom nivou biti na više utakmica.”

Trijumf nad crno-bijelima mnogo će značiti košarkašima Budućnosti.

“Ovu utakmicu bih uporedio sa onom sa Cedevitom. Ovakve pobjede više znače igračima, nego meni. Sve je lakše kada se pobjeđuje.”

Zapaženu rolu imao je Danilo Nikolić.

“Danilo Nikolić je odigrao veoma dobro. Možda i zbog situacije sa Ilićem. Znao je da će igrati. To je po sistemu dok jednom ne mrkne, drugom ne svane.”

Već u srijedu Budućnost Voli gostovaće Himkiju u Evroligi, a dva dana kasnije dočekaće CSKA.

“Vidjećemo hoće li Aleksej Šved igrati. U odnosu na to pripremaćemo ekipu. Već u utorak putujemo, igramo u srijedu. U petak je festival i utakmica sa CSKA”, istakao je Aleksandar Džikić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bilide
Gost
Bilide

Najbolje da se ne bore za titulu sa ovoliko crnaca

Mare
Gost
Mare

E kad ste je vi dobili nece se boriti ni za sta

BGD
Gost
BGD

Kako Dzile titulu da uzmemo sa ovim smehotekama od igraca pocev od Pejdza koji napravi 2 dobra poteza,pa upropasti 5,preko one bandere Lendejla koji ni bacanja ne zna,a u odbrani ga nema,do vecitog talenta Marinkovica koji jedino trojku ume da pogodi i to kad ga ide,a u reketu dobija banane i gubi lopte,jer ne zna ni da ih vodi?Malo realnosti… Više »

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Slaba igra, samo na momente igraju, većina je van forme, domaći igrači u odnosu na prošlu godinu se ne bore, uvrijeđeni?? slabo slabo bez ideje……

Tijana
Gost
Tijana

Oprostite se od Aba titule i vi i partizan : D

ГЦГ
Gost
ГЦГ

Тијана, борићемо се са вама за титулу и надам се да ћемо је ми освојити. Напред Партизан!

Novi stil
Gost
Novi stil

I dalje ostaje po ko zna koji put ista analiza, ovoj ekipi hvali vrhunski play da bi cinili cuda i u Evropi. On bi razigravao ekipu. Nasi bekovi su definitivno limitirani, kada su u pitanju asistencije namjestanje igraca, spori i samo gledaju da pucaju trojke. Ostale pozicije su kvalitetno pokrivene

Masaro
Gost
Masaro

Kako bih te ja smijenio zbog ovih neozbiljnih izjava. Vec su na pola pola a sledece kolo gube od Fmp-a. Volio bih da dobiju ali nije realno.

Send this to a friend