Košarka

Džikić u šoku, dio navijača Budućnosti vrijeđao Nikolu Ivanovića!

foto: aba-liga.com

Budućnost je pobijedila Trento i napravila korak ka četvrtfinalu Evrokupa, ali će meč u “Morači” ostati upamćen i po uvredama navijača domaće ekipe na račun Nikole Ivanovića.

Srpski stručnjak bio je u šoku poslije utakmice.

“Nemam riječi. I Nikola je čuo uvrede. On je u potpunom šoku”, rekao je Džikić, koji je dodao i da je njegov tim u problema zbog povreda Barovića i Popovića.

Ipak, nije krio zadovoljstvo zbog uspjeha.

“Ovo je važna pobjeda jer smo savladali opasan tim, atletski veoma jak”, dodao je bivši trener Partizana.

Budućnost će za sedam dana gostovati Trentu, a prije toga u nedjelju je čeka meč sa Olimpijom u ABA ligi.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorac 11
Gost
crnogorac 11

Nidzo, uz tebe smo. Varvari.

Fika
Gost
Fika

Ivanović je odličan kosarkas i pravi igrač Buducnosti. . pa taj dio navijaca nek prica sto oce. . . u manjini su

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Nikola je izuzetno dobar, pametan i skroman momak. Dijete Podgorice i Budućnosti. A dio Varvara inače dolazi na utakmice samo da pljuje po Crnoj Gori.

Prolaznik
Gost
Prolaznik

Po džepu i to debelo!

Vassa
Gost
Vassa

Sve je pocelo kad su igraci( u raznim sportovima) prihvatili da raportiraju navijacima posle svake utakmice, pa ako je pobjeda( kao) slave,a kad se izgubi onda se moraju izvinjavati. Tako su dali na vaznosti rulji, koja je umislila da sport zbog nje postoji. Klubovi ih finansiraju, kupujuci mir, izbjegavajuci da im prospu ribu po tribinama…Onda se cudimo sto psuju i… Više »

Lubenica
Gost
Lubenica

Prijatelju to se radi na svim stadionima i halama svijeta, zato sto se sport i igra zbog navijaca i publike (lise engleske, dje to nije slucaj). Neko predje stotine kilometara, provede sate spremajuci koreografiju, satima stoji po ko zna kakvim uslovima i pjeva, i da igraci ne dodju na minut poslije svega toga da ga pozdrave? Ne radi se tu… Više »

Vlado
Gost
Vlado

Sramno

BZuu
Gost
BZuu

Momak je dijete Buducnosti,jedan od nosilaca igre…Sramota!

Zarko Momisici
Gost
Zarko Momisici

Ne treba da bude u soku Varvari su ulicari nevaspitani decko je savrsen i momak i igrac. To se zove ljubav njihova. Glavu gore do sledece pobjede. Buducnost se Voli

Ocka Gora
Gost
Ocka Gora

Makar jedan navijac se spustio do donjih redova tribine, poslije meca kada su igraci Buducnosti prisli da sa Varvarima proslave svoju pobjedu, nevaspitano izvrijedjao nekoga od igraca psujuci mater i pominjuci NATO!? Nadrealna scena – igraci Buducnosti skandiraju zajedno sa Varvarima, proslavljajuci vaznu pobjedu, a jedna osoba nalazi za vazno da psuje igraca/ igrace zbog NATO-a!? Zar neko zbilja misli… Više »

Lagano samo
Gost
Lagano samo

Nije da ti ne vjerujem ali…

Ocka Gora
Gost
Ocka Gora

Oniži momčić, oko 20 godina, kratko podšišan i mnogo, mnogo ljut.

Iraola ?
Gost
Iraola ?

Uvrede ?

Čevo
Gost
Čevo

Zna li se razlog?

Send this to a friend